fbpx

Vinn en gratis kursplats

Är du intresserad av att lära dig Reiki och vara med och tävla om en kursplats på Reiki steg 1 kursen som startar den 10 Januari 2015?

Vi lottar nu ut en gratis kursplats till Reiki kursen som drar igång nu i Januari 2015, både den som går på distans och den som går på plats i Frufällan. Så har du som vinnare inte möjligheten att komma hit och gå kursen här, så kan du gå den på distans.

Dela och kommentera på detta inlägget, varför just du ska få möjligheten att vinna denna kursplats och detta för att vara med i utlottningen!

Vi drar den lyckliga vinnaren i slutet på november.

Missa inte denna chansen!

Reiki
Reiki

Förenade Reikiförbundet

Lycka till

4 tankar om “Vinn en gratis kursplats

  1. Tina says:

    Jag är mycket intresserad av detta och genom min sjukdom fått insikt om våra energier. Skulle vara värdefullt att få vara med och lära mig.

  2. marie Persson says:

    Jag hoppas o önskar att jag vinner denna kurs.jag ber änglarna varje dag att hjälpa mig finna läran om det andliga.vill så gärna lära så att jag kan hjälpa andra.finns inte en möjlighet att gå kurser på egen kostnad då jag befinner mig i ekonomisk kris på av sjukdom

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.