fbpx

Vad betyder egentligen namnet spirituellt?

Vad betyder egentligen namnet spirituellt?

Jag valde namnet Spirituellt till varumärke och logotyp som ett paraply för hela konceptet som rör det andliga, mediala och det spirituella tillsammans med Lotusblomman i den första logotypen. Och tittar man i Wiktionary så står spirituellt för andlighet när det kommer till det Italienska ordet Spirituale, som betyder just andlig.

Jag har slitit i sju år, sedan starten av mitt företag, för att få namnet Spirituellt att vara det paraply för min kontakt med Änglarna, min spiritualitet, andlighet och medialitet, allt mitt arbete, min energi och hela konceptet som mitt Spirituellt står för och betyder för mig för HELA människan.

Jag står för mitt varumärke och namnet jag satt på mitt företag för det är det bästa som hänt mig. Det är något som jag drömt om så länge om att få starta just för att få hjälpa alla de fantastiska människor som jag mött på min väg, som kommer från hela Sverige för att närvara vid mina seanser, kurser, workshops, utbildningar men också alternativa behandlingar och då främst den “spirituella inre resan” som jag skapade för drygt fyra år sedan nu och som jag är ensam om att utföra i detta avlånga land. Där man reser i tid och rum, helt på distans och inte ens uppkopplade via dator eller telefon utan via en spiral som jag skapar via mina handflator (som på bilden, copyright Spirituellt). Bilden här ovanför är skapad av min äldsta son, som också “ser” med sitt inre. Min yngsta son är en som “känner in energier” och kan i sina drömmar förvandla rum till en helt annan miljö bara genom tanken i sina astrala resor.

Jag är stolt över mig själv (om jag får lov att säga det själv) för allt jag åstadkommit under dessa sju år och ödmjuk inför alla de underbara individer som jag har stöttat, peppat och backat upp i sin personliga, spirituella utveckling. Våga öppna upp för din inre kunskap och gå den vägen som känns bäst för dig i ditt hjärta!

Så till er där ute som kanske tvivlar, som kanske inte vågar gå emot strömmen – gör som jag, stå stark i dig själv, visa vem du ÄR och var stolt över den du ÄR för det finns bara en som du…………

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.