fbpx

Bokmässan i Göteborg 2022

Bokmässan blev ett sorl av röster som gjorde sig påmint medialt

Lördagen den 24 september tog jag bilen på egen hand och hämtade upp min vän Helen, sedan drog vi till bokmässan i Göteborg på Svenska Mässan.Det var mycket folk redan när vi kom ner och på plats i monter F02:54 stod ARC publishing och väntade in mig och mina tjugo böcker som jag hade kvar att sälja.Jag packade upp mina böcker, ställde en del upp för att visa boken ordentligt och både Dennis och Petra vart snälla nog att plocka bort sina egna böcker och göra plats för mina just den här dagen. Så kul att vara på plats och att det blev beslutat rent spontant över ett messenger meddelande bara.

Intervjuer på bokmässan

För att titta på intervjuerna, klicka på länkarna: Under dagen så fick jag medverka i en intervju och berätta vem ”Carina Hammarsten är” och i en författar intervju med Petra själv, där hon frågade mig om hur det var att skriva en bok tillsammans med tolv andra författare.

 

Hälsningar Carina Hammarsten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.