Vägledning via tarotkort & intuitionen

En vägledning via Tarotkort

En vägledning via tarotkort och intuitonen går till så att jag lägger korten och ”vägleder” dig via det som jag tolkar i korten men också det ajg får till mig via min intuition, eftersom jag arbetar mycket med min intuition – mitt högre jag.

Jag skriver ner allt som jag ser och  som jag får till mig. Om du är nyfiken på vilka vägar du kan gå i livet, vilka val du kan göra, vilken väg du kan gå, så passar en sån här vägledning jätte-bra, för att få några viktiga saker att fokusera på. Du får också svar på vad du behöver tänka på, viktiga beslut i livet, i vardagen och vad som kan tänkas vänta dig framöver. Frågorna kan röra ekonomi, kärlek, arbete, hem, vänskap, utbildning. Du kan tyvärr inte ställa några personliga frågor om någon annan än dig själv, då jag anser att jag inte kan gå in och kränka någons integritet. Jag jobbar enbart med den som beställer vägledningen.

Jag jobbar med hela människan i fokus. Och naturligtvis så sker allt under sekretess.

Vägledning exempel mindre

Varmt välkommen!

Dipl Spirituellt & Andligt Medium

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.