fbpx

Våren skapar balans

Våren skapar balans i kroppen

Vill du vara med och skapa balans i din kropp, se dina egna krafter, känna styrkan och uppleva din fulla potential som du har möjligheten att plocka fram under fantastiska ceremonier, kurser, workshops och alternativa behandlingar.

I vår kommer Spirituellt att erbjuda dig som vill hitta ditt eget inre, din egen kraft, din livsväg och kanske till och med ditt eget kall i livet och detta bara genom att skapa en balans i kroppen, en hållbar balans som ger dig det du behöver på din väg genom livet.

Vi kommer att fokusera på förebyggande friskvård, alternativa behandlingar, meditation, släppa blockeringar och gamla mönster. Och allt detta i en helt underbar natur i Frufällan, drygt 15 min från Borås stad.

Du som är nyfiken på detta och som känner att det skulle vara något för dig, vi börjar med  Munay-ki består av tio initieringsriter, vars syfte är att höja mänsklighetens medvetandenivå transformera vårt energifält.

Munay-ki består av tio initieringsriter, vars syfte är att höja mänsklighetens medvetandenivå, hela oss och transformera vårt energifält. Urgamla sydamerikanska profetior talar om en ny människa, “Homo Luminous” som uppstår på jorden; en människa som lever fri från rädsla och som befinner sig i sin transcendentala natur. Munay-Ki renar din ljuskropp från psykiska blockeringar som skapats av trauman i det förflutna, och ger dig möjlighet att leva ett liv fri från rädsla. Genom att rena kroppens chakra från obalanser och tidigare trauman lyser de med sin ursprungliga ljus, och vår ljuskropp strålar av regnbågens alla färger. Vårt energifält och vi förvandlas. Riterna härstammar ur initieringar från Indien, som fördes över till Amerika från Sibirien för ca. 30.000 år sen. De är vanliga inom alla shamanska traditioner.

* Du blir initierad i de nio riterna och lär dig även att ge riterna vidare.
* Kursen ger dig de nio riterna och du får även den 10e Nustas.
* Du får även din egen Pi-stone och kan sen ge Munay Ki vidare till andra.
* Möjlighet att efter kursen delta i Munay Ki träffar och eldceremonier.
* Manual, pi-stone ,palo santo och diplom på att du gått kursen ingår.

Varmt välkommen att boka din plats redan idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.