fbpx

VECKANS TAROT

vägledning

VECKANS TAROT 23 – 29 December

Den här veckan handlar det om att man har kanske blivit för känslomässigt beroende av något eller någon och att man behöver bryta detta mönster och slita sig loss eller släppa sig själv fri från detta, för att stå på sina egna ben. Den här personen (som det förmodligen handlar om) har fått dig att känna dig bunden, osäker och oförmögen att stå på egna ben och just nu har dina energier börjat att stagnera och behöver få balanseras upp.

Tiden runt jul är ofta magisk och man vet aldrig vad som händer inom magi och det övernaturliga runt omkring oss. Nära och kära som finns med oss från den andra sidan. Det verkar som att tiden är rätt att släppa in någon från det förflutna som dyker upp och med kärleksband från eventuella tidigare liv som ni haft tillsammans. En vän från längesedan och en väg som du inte ännu vet vart den leder men som kanske måste mogna lite innan man vet riktigt säkert åt vilket håll man vill gå.

Månen är med och skapar denna fantastiska vägledning energi och magi och kraften från månen tillsammans med Moder Jord Gaia och livets träd slår följe på din väg. Vägledning om att något som du skapat inom dig, du har sått ett litet frö och detta kommer nu att växa (det kan också handla om ett barn/ graviditet) en tanke inom dig som du visualiserat framför dig, som nu också kommer att växa så länge du bevarar det och vårdar det inombords och inom dig. Tillsammans med Gaia har du en klar vision att se fram emot som kommer när tiden är inne och det känns rätt. I detta arbete kan det också dyka upp en hel del minnen från det förflutna som du behöver släppa taget om och låta komma upp till ytan, som tidigare skapat en blockering i din fysiska kropp. För mitt upp i allt detta är du alltid i nuet, här och nu. På energinivå är vi alla länkade till det förflutna på ett eller annat sätt och det förflutna, nuet och framtiden och all utveckling sker alltid här och nu.

Det ser ut att bli en god framtid och det som tidigare har motarbetat dig genom att hindra dig från att växa, utvecklas och komma framåt kommer snart att lösas upp. Hindren har sopats undan och tiden likt omständigheterna är gynnsamma. Till sist kommer den eviga kärleken in…tillsammans med lycka, harmoni och tillfredsställelse.

God Jul / Carina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.