fbpx

VECKANS TAROT

Veckans tarot

VECKANS TAROT 30 dec – 7 jan 2020

Vägledning: Rådet har ett budskap till dig som lyder: ”lyssna med dina inre sinnen. Det handskrivna (det som är förutbestämt) finns redan på ”väggen”, så se förbi det och se förbi dig och du kommer att förstå meningen med detta budskap. Vänta inte på fler tecken eller hintar, gå istället ombord på resan som kommer att få dig att älska djupt, förlåta ärligt och våga försiktigt. Ta steget utan kräva att livet ger dig framgång, vänd dig till Rådet för vägledning och svar i din egna personliga utveckling, för tiden är nu inne för att öppna upp för dina egna personliga förmågor som du bär inom dig i helt nya energier.

Säg ja till att använda dina vingar och använda dem inför ett helt nytt äventyr i ditt liv. Det finns ingen tid att vänta på vad som har gjort att du inte vågat ta steget förut, men för att våga lite på att tiden är rätt måste du nu vara modig. Lita på att du kommer att nå personlig utveckling med framgång, när du väl öppnat dörren för att nu nå fram till just ditt mål i livet. Och allt kommer att bli bra och falla på plats för att ALLT ligger i det just det lilla och enkla.

Månen kommer att ge dig balansen som du behöver för att nå ditt mål. Kanske har du varit fokuserad på olika mål, att producera så mycket som möjligt och på sociala relationer så mycket att du glömt av dig själv och det du brinner för. Eller har du kanske bara spenderat för mycket tid bortom världen och gömt dina underbara förmågor. Meditera gärna lite extra på detta med dina mål just nu och framför allt på Månen och dess cykler som kommer att ge dig den balans i livet som du behöver och framför allt ge dig annat än dessa bottenlösa vardagar som hitills inte fått dig att komma närmare ditt eget mål. Med året 2020 kommer en helt ny energi, ny kunskap och ny utveckling som du kommer att uppleva väldigt mycket genom. Tiden är nu kommen och är faktiskt helt rätt.

Lita därför på din egen förmåga att ”sia” om det som komma skall och följ din intuition på vägen fram även om detta kan få dig att uppleva som att du går i cirklar och kanske till och med ha tappat kontrollen, så kommer det dolda ”riket” att visa dig det du har inom dig. Lita på din egen magkänsla och vidga dina innersta känslor och din intuition. Siaren har gett dig förmågan att öppna upp och lita på din egen förmåga att skapa din egen framtid, ditt liv så som du önskar. Din vision kommer snart att bli tydligare.

Visionen handlar om att se klarheten framöver och spendera mer tid ute i naturen, gå promenader t ex för att bli ett med alltet. Du kommer att möta dina rädslor, du kommer att omfamna döden och se att livet inte slutar där utan fortsätter via själen och din energi kommer att flöda igen, du kommer att få en glimt av din framtid starkare än du någonsin varit, se klarare än du någonsin gjort och likaså se visionen med helt nya ögon. Du är på rätt väg….

 

Carina Hammarsten

4 tankar om “VECKANS TAROT

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.