fbpx

Vinn en gratis vägledning

#vägledning #spirituellt

Vill du vara med och vinna en gratis vägledning?

Söker du svar på vad som är viktigt i ditt liv just nu? Vill du vinna en gratis vägledning?
Vill du ha svar på dina frågor angående ekonomin, kärleken, arbete? Vill du veta vad som är din livsuppgift i detta livet? Vill du veta om du möter kärleken detta året?

Då ska du ta chansen och vara med i den här tävlingen.

Det enda du behöver göra är att gilla och dela den här tävlingen vidare till alla dina vänner, och skriv några rader om varför just du ska vinna en gratis vägledning, så är du med i utlottningen, där vi drar en vinnare den 8 Februari 2015.

Nedanför hittar du knappar till FaceBook, Twitter, Mejl och till Google+ för att ha större chans att vinna, dela tävlingen till så många du kan.

Lycka till!

12 tankar om “Vinn en gratis vägledning

 1. Anneli Ewald says:

  Hej! Skulle vara intressant att veta vilken min livsuppgift är i det här livet. Har kanske större chans att lyckas om jag vet åt vilket håll jag ska sträva.

 2. Barbro Moren says:

  Just den 8:e februari fyller jag 65 år. Vilken väg ska jag gå som pensionär? Jag har många ideer men de går inte att förena. Skulle behöva vägledning.
  Ändå hoppas jag att Suzanne vinner. Hon har mycket större behov av vägledning än jag trots allt!

 3. Suzanne says:

  Och jag skulle behöva vägledning i mitt nästa steg här i livet. Har äntligen kommit tillbaka efter flera år av utmattningssyndrom men känner mig vilsen när det gäller hur jag går vidare helt enkelt. Hoppas på tur. Tack för chansen!

 4. Annelie Andersson says:

  Så glad om jag fick hjälp o råd hur jag ska leva mitt liv framåt efter allt jobbigt som hänt! Faith, Hope and Zlove! <3

 5. Carola says:

  Hej Carina
  är i stort behov av vägledning då mycket har hänt i mitt liv, skulle vilja veta om jag kommer hitta kärleken och hur jag ska göra med jobb osv, hoppas på tur

 6. Laila Sundquist says:

  Ja du Carina! Vet inte i vilken ände jag ska börja. Det är många saker som hänt mig nu ett tag. Både sorgligt och jobbigt. Har många frågor inom mig men får inga svar. Har svårt att se en ljusning.
  Men ger inte upp! Inte än..Önskar alla lycka till.

 7. Lotta Lindgren says:

  Hej 🙂
  Jag skulle bli jätteglad om jag kunde vinna lite vägledning för jag är så kluven när det gäller mitt kärleksliv ….så lite vägledning skulle verkligen sitta bra <3

  MVH Lotta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.