fbpx

Yogan fortsätter

#yoga #spirituellt

Även denna morgon har jag Yogat på golvet på jobbet . Det är rätt skönt när jag smyger in lite efter 07.00 , och det är tyst och lugnt , tom mörkt. Sätter mig på golvet ( bra matta ) som tur är , och Andas, Tonar in ,och efter det börjar jag sakta sakta börjar göra  mina positioner.
Det är rörelser för ryggen, kotorna, diskarna, hjärtat , spänningar i huvudet , matsmältningen , olika körtlar. Tom med mellan varje rörelse/ position stannar jag upp och andas och vilar .

Vilan och Andningen och Rörelserna dansar ringdans inuti mig och gör att jag mår bra på lite olika ställen. Jag får en duvning här och var där jag Bäst behöver det .
Bara det om man andas 11 minuter om dagen i djupandning ut och in genom näsan , gör att Blodet blir syresatt på ett fantastiskt sätt och jag får mindre baciller och håller mig friskare. Inom Yogan finns massa lås , rot lås, venuslås etc . I övningar drar man in underlivet kan man säga och kniper . Nu kände jag mig lite som Susanne Lanefält ni som kommer ihåg henne .

Men knip övningar så kallade Lås, är nyttigt på många sätt , och Sex livet blir inte sämre på något sätt . Kul att överraska !! utan att ge för tydlig info i den frågan . 😉
För att vara tydlig alla kan yoga även om man är jätte stel , man behöver inte ligga på golvet om det besvärar, utan stolen är ett jätte bra redskap. Med Yogan kommer Meditation  , som lär en att bli lugnare , mer avkopplad . Först kan det vara enklast att ha en ledd mediation , så man följer någons röst , men man

Kan också räkna , andas så man får ett visst flyt och göra sitt bästa för att hålla vardags tankarna borta . Finns mediationer man kan följa på Youtube.
Med mediationen kommer man också närmare sin Andlighet , andra tankar kommer upp än bara ont i ryggen . Spännande =) Yogar man så jobbar man väldigt med att hålla sina chakran i balans.

Må gott , ta hand om er och njut av Erat liv.

Namaste

 

Kerstin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.