fbpx

1 årig Reiki utbildning start grupp två

Idag startade grupp två sin Reiki utbildning

Vi började som vanligt med att presentera oss för varandra i gruppen, vad vår intention med Reiki utbildningen är och vad vi vill uppnå med dessa fantastiska energier, kristaller, upplevelser.

Dagens elever blev initierade i kraftsymbolen Choku-rei och de hade alla sina individuella upplevelser och blev också tilldelade sig sina Reiki guider, Visdoms guider och Healing Änglar i härliga färger och former av pulserande energi.

Under de praktiska övningarna kunde samtliga elever även den här gången ”känna in” olika symtom i kroppen på den som låg på massagebänken och tog emot Reiki. Boysen scanningen blev perfekt med andra ord, precis som i grupp ett och de kunde ”sätta ord på” det de upplevde, kända, såg och förnam. Det var helt fantastiskt att se dem jobba med energierna och vara så engagerade att lära sig Reiki och vara så lyhörda för att lära sig.

Två av kursdeltagarna hade blivit vägledda för att hitta min hemsida och min Reiki utbildning.
En av kursdeltagarna berättade att hon för ett tag sedan blivit vägledd av ett Medium om att ”hon skulle påbörja en utbildning som skulle vara väldigt intressant och att den som höll i utbildningen skulle ha mörkt hår och en rak lugg” en annan kursdeltagare berättade att hon ställt sig själv frågan ”vad är det jag skall göra av mitt liv nu när jag har bytt inrikting och avslutat min utbildning?” och morgonen därefter så fick hon bara en känsla av att ”jag kommer att få svaret idag, det är nu jag skall lära mig healing” och så hittade hon min hemsida Spirituellt.nu och på den vägen är det nu.

Jag är så oerhört tacksam för dem som blir vägledda till mig och mina utbildningar, för då vet jag som en underbar bekräftelse i mitt hjärta att jag har valt rätt väg i livet.
Jag ser fram emot båda gruppernas fortsatt utveckling, deras framtida arbete som Reiki Masters och deras andliga guider, som redan idag har öppnat upp deras känslighet och finns där för att stötta och vägleda dem på sin väg framåt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.