fbpx

Samarbete med fantastiska kurslärare

Jag är så tacksam för att jag får möjligheten att arbeta tillsammans med så duktiga föreläsare

Under mina 4 år på Spirituellt.nu (CH Spirituellt) så har jag försökt att sprida så mycket kunskap, erfarenhet, fokus, hälsa som jag bara kunnat för att du som kursdeltagare och klient skall få en så bred personlig utveckling som möjligt. Jag har också strävat efter att göra det möjligt att du skall få uppleva en helhetshälsa i både kurser, utbildningar, workshops, event och olika behandlingar för att du skall få ut så mycket som möjligt och till min hjälp har jag haft fantastiskt duktiga föreläsare som bl a:

Pehr Trollsveden Abrahamsson, känt Medium från TV programmet ”Livet på andra sidan, Ann Häggebrant Shaman och Medium, Carina Hammarsten Spirituell terapeut och Reiki Master,  Agneta Orlå fd Oreheim Astrolog, drömterapeut och skuggjägare,  Rose-Marie Lundbäck Medium och Reiki Master. Otroligt duktiga föreläsare på sitt eget sätt och har en enorm kunskap och erfarenhet att dela med sig av till oss alla som söker personlig utveckling på alla nivåer, fysiskt, mentalt, emotionellt och själsligt.

Under hösten 2018 – våren 2019 kommer Pehr Trollsveden Abrahamsson komma tillbaka med många spännande kurser, likaså Ann Häggbrant kommer med en ny kurs inom Shamanism, Agneta Orlå kommer att hålla kursen Skuggarbete i 3 steg och Leah Allén kommer att berätta om Solskivan. Jag har också bjudit in Eva-Marie Thunberg Bellman med sin spännande kurs ADITI – kinesiologi, för dig som är utbildad inom Reiki.

Så håll utkik efter höstens kurser och boka i tid, för att garantera dig en plats!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.