fbpx

CH Spirituellt förespråkar att vi stöttar varandra

Gudinnetransformation

Carina Hammarsten, grundare av CH Spirituellt, har från starten haft en vision om att stötta varandra alla vi som arbetar och verkar inom den spirituella, andliga och mediala dimensionen.

Detta för att vi är föredömen för de som kommer efter med sin egen unika personliga utveckling och för att vi alla är olika, unika och arbetar på helt individuella sätt även om vi gör nästan samma sak och har samma fokus på framtiden.

Det är vi som banar vägen för alla dem som kommer framöver och som också har den speciella förmåga och kunskap, visdom som vi har men som av någon anledning har valt att öppna upp för den i ett senare skede, då de känt sig redo helt enkelt dåd et är enormt mycket att ta in och förstå.

Eftersom jag är av den uppfattningen att ingen av oss är bättre än någon annan och att vi alla är unika men att vi kan lära av varandra och framför allt att vi aldrig blir fullärda utan det finns alltid något att lära sig, så vill jag också här och nu berätta för er om två fantastiska kvinnor som jag mötte som kursdeltagare på min regressions terapeut kurs i Karlstad. Det här är en liten intervju med dem för att ni skall lära känna dem inför den workshop och seans de skall hålla i Frufällan, genom CH Spirituellt som arrangör:

Gudinnetransformation

Intervju med Pernilla Merkell

Hur började din mediala bana?

Jag har alltid haft en stark intuition, känt på mig saker, ibland bara vetat och en känslighet i att uppfatta signaler från andra. Tänkte inte så mkt på det eller funderade över det, när jag var ung. Allt eftersom åren gick så kände jag att det var någonting som saknades. Jag kunde inte sätta fingret på vad det var, kändes som någon slags tomhet. Efter mkt om och men så anmälde jag mig iaf till en mediumkurs och då ramlade polletten ner. Det var det här som saknades som gjorde att det ensamma pusselbiten hittade sitt pussel.

Vart har du gått dina utbildningar?

Spirituella Sällskapet Engelen i Smedjebacken, Fridfullt i Köping båda med pågående utveckling, Elfving institute, CH Spirituellt och på Arthur Findly College. Går fortlöpande för engelska medium som kommer till Sverige från AFC och även utbildat mig på AFC. Lynn Probert, Colin Bates, Chris Drew, Penny Hayward, Kim Moore-Cullen och Martin Colclough

Vad vill du förmedla med dina kurser och workshops?

Min förhoppning är att de som kommer till mig ska känna sig inspirerade och att de blir upplyfta. Tilliten till sig själv och även en en så att man vågar gå utanför sin comfort zon. Känna att det tillför glädje och att det som förmedlas är från hjärtat.

Vad är värdet och nyttan som du kan ge dina kursdeltagare och klienter framöver?

Tilliten till sig själv så att man kan känna en inre trygghet och balans, känna att man får en struktur. Viktigt också att kursdeltagare och klienter även känner att jag bara ger dem verktygen som de kan använda men att de själva gör jobbet för att kunna växa, utvecklas, helas för att transformeras till sitt sanna jag.

Bevisa att vi aldrig dör, även fast man har förlorat den fysiska kontakten, som man saknar så mkt, finns våra nära och kära runt omkring oss.

Om du fick önska en sak, vad skulle det vara?

Det är att hjälpa andra till att hela sig själva.

Ljus & kärlek
Pernilla Merkell

Carina Hammarsten

Intervju med Anna-Ulrica Rask

Hur började din mediala bana?

Min mediala bana startade redan när jag var liten. Jag har alltid varit medveten om Andevärlden och aldrig känt mig riktigt ensam. Kommunikationen med den Andra sidan har alltid funnits där,  på ett för mig naturligt vis. Det mediala finns i min släkt på både min mors och min fars sida. Det var dock i vuxen ålder, för ca 9 år sen som jag kände att jag ville arbeta med min förmåga, dela med mig av den och söka verktygen för att ta mig vidare framåt. Det fanns liksom inte någon annan väg att gå. Jag är utbildad & behörig Gymnasielärare så man kan säga att jag står med mina fötter i olika världar. Två yrken som jag tycker kompletterar varandra otroligt fin. Jag är även Undersköterska i grunden och känslan av att vilja hjälpa människor har alltid funnits där.

Vart har du gått dina utbildningar?

Jag har gått utveckling på Fridfullt i Köping och Spiritualistiska Sällskapet Engelen i Smedjebacken. Lindblom Academy i Västerås, Elfving Institut i Stockholm. Jag går även kontinuerligt utveckling i Mediumskap och Trancemediumskap för engelska medium från Arthur Findlay College och reser också dit.  T. ex. Simone Key, Colin Bates, Chris Drew, Lynn Cottrell, Maureen Murnan, Lynn Probert , Penny Hayward, Martin Colclough, Kim Moore-Cullen samt Tim Abbott och Billy Cook.

Vad vill du förmedla med dina kurser och workshops?

Med mina kurser och workshops vill jag förmedla glädjen i medvetandet av det starka ljus, som är Du. Jag vill bidra till personlig, intuitiv och andlig utveckling, eftersom dessa tre går hand i hand. Det är så lätt att tappa bort sig i det brus vi ständigt har runtomkring oss. Det är så lätt att vi rusar framåt i livet och lägger hela vårt fokus på att vara andra till lags, istället för att stanna upp och känna in. Vi är många gånger inte alls närvarande i stunden, utan har siktet inställt på ”därframme”.  Jag vill förmedla förmågan av att se sin egen potential och det unika i att vara just den man är. Jag vill öka medvetenheten för det andliga och stärka broarna mellan vår värld och Andevärlden. Broar som redan finns där, men som inte alltid uppfattas. Jag vill lära ut hur enkelt och vackert samarbetet med den Andra sidan är och att vi alla kan ta del av det.

Vad är värdet och nyttan som du kan ge dina kursdeltagare och klienter framöver?

Vi känner oss inte lika ensamma när vi är medvetna om att våra saknade nära och kära är alldeles intill. När vi medvetandegör att våra andliga guider och hjälpare finns där för oss, klarar vi av att uthärda tunga stunder. När vi gör vår personliga och andliga resa, växer vi inte bara som människor i fysisk kropp utan hela vår Själ expanderar och strålar. Du står stadig när det blåser och du vet att det inte finns några quickfix. Du vet att livets prövningar är synonymt med utveckling och du vet din väg framåt. I ljus och kärlek.

Om du fick önska en sak, vad skulle det då vara?

Om jag får önska något så önskar jag att världens alla människor öppnar upp sin andlighet. Att vi tillsammans tar hand om vår vackra jord och att vi lever i kärlek…över alla gränser.

Ljus & Kärlek

Anna-Ulrica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.