fbpx

Wow vilken helg det blev!

spirituellt

Kurshelg i Reiki utbildning blev en fantastisk upplevelse

Dagen före utbildningen satt jag ner och mediterade i mitt kursrum hemma i huset.

Jag visste att det vart sammanlagt sex stycken elever som skulle påbörja sin Reiki utbildning den här helgen 25 – 26 januari 2020 och jag hoppades (läs hade på känn) att det skulle bli en lika fantastisk grupp som det alltid blir. Inte anade jag då hur bra den här kurshelgen skulle utvecklas och bli, men det ska jag berätta för er nu.

Jag startade morgonen med att meditera och förbereda mig mentalt.
Jag tände ljus, rökelse för att rena rummet och sprida positiva energier med mina Reiki symboler som jag har laddat båda rummen med, både kursrum och behandlingsrum. Det spred sig ett lugn i hela huset och att sitta i meditation och bara vara, känna in, ta in och öppna upp för Reiki energierna och det spirituella blev en sån behaglig känsla som spred sig i hela kroppen.

Jag satte fram mitt Florida vatten, som också höjer energierna i kroppen, när man häller det i sina handflator och mycket riktigt energin steg rejält i hela rummet och inom mig.

 

När klockan närmade sig tio, så kom den första kurseleven och sedan droppade de in alla fem. Det blev bara fem den här gången men det var helt okej, det blir som det skall bli.
Vi började kursen och ju mer tiden gick desto mer fick kurseleverna ”aha” upplevelser och detta främst för att de kände att de träffat varandra förut, trots att de visste innerst inne att de aldrig hade träffats och hela kurshelgen löpte på i samma anda där de liksom öppnade upp, de fick till sig dels tidigare liv, de fick se sina guider, de fick se i bilder under stängda ögonlock, hur de tog emot ceremonier av olika slag tillsammans med sina guider och det blev upplevelser som de aldrig skulle komma att glömma.

Väldigt individuellt, personligt och framför allt utvecklande på alla sätt och vis.

En av kurseleverna gjorde även sin Master del, den praktiska delen och den klarade hon galant. Helt underbart att se henne göra behandlingarna och att kunna läsa in, känna in och förmedla de budskap som kom till klienten. Hon förtjänar sitt Master diplom som jag kommer att skicka henne i veckan som kommer. Stort Grattis till henne 🙂

spirituellt

Reiki Master Teacher

spirituellt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.