fbpx

Regressions kurs i Karlstad

regressions terapeut

Ännu en fantastisk helg i Karlstad med elever som levererar på topp!

Med tonerna från Richard Marx och låten ”hold on to the nights” lämnade sambon och jag det soliga och lite frostiga Karlstad igår eftermiddag för att ta oss hem till Borås igen…..

Den här kurshelgen var så otroligt givande i regressions övningar och tidigare liv.
Eleverna är så ödmjuka, lyhörda och inkännande att jag blir rörd utav att se dem arbeta med varandra och verkligen gå på djupet för att skapa personlig utveckling och den styrka och inre kraft som det medför.

Under kursdagarna har vi lärt oss så otroligt mycket mer än bara regression och tidigare liv, vi har lärt oss att bryta och lyfta bort mönster som inte längre tjänar ett syfte eller som hämmar oss på vår strävan efter personlig utveckling och att leva ett liv i flödet. Vi har kikat på olika alternativ och spännande verktyg till behandlingarna i sig och det har varit så fantastiskt roligt att prova, testa, känna in och intuitivt men även medialt utveckla vår egen förmåga att verkligen vara ett med allt och det har varit underbart som lärare att se dessa vackra själar, värna om, stötta och ödmjukt visa vägen för varandra på ett sätt som gjort att jag aldrig tvivlar på att världen kommer att se mer kärleksfull och genuin ut framöver. Det handlar bara om att se sig själv i spegeln och att tillåta alla de där underbara egenskaperna, all den sanna kärleken och ärligheten som vi alla besitter inombords lyftas fram och användas till det de var ämnade för – för att ta hand om, värna, älska och skapa i flödet.

Den här helgen har jag sett dessa fantastiska elever växa, lysa i sitt eget ljus och i den kraft de alla besitter och verkligen genuint, med hjärtat skapat en framtid som jag vet kommer att bli så mycket bättre, så mycket ärligare och så helt otroligt utvecklande inom det personliga, inom det själsliga för att plocka fram det som finns där inne, djupare inom oss.
Jag är så otroligt tacksam för den gåvan jag har inom ledarskapet, inom den personliga utvecklingen, att få göra det jag verkligen brinner för och dessutom få se elever växa i sig själva, vidare utveckla sig på alla plan och alla nivåer och verkligen se helheten i att leva i flödet och att verkligen förstå vilka fantastiska människor de verkligen är.

Jag önskar alla dessa underbara människor en fantastisk framtid, lika fantastisk som de själva är och jag vet att de kommer att göra stor skillnad framöver….

Carina Hammarsten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.