fbpx

2020 var ett väldigt annorlunda år!

2020 var ett väldigt annorlunda år!

Jag känner verkligen med dem som har förlorat någon närstående eller vän under året som gått.

Mycket har hänt även för mig och detta har i sin tur resulterat i flertalet transformationer, förändringar, ny vänskap, styrka, ödmjukhet, utveckling och en starkare grund att stå på, men framför allt en helt annan syn på människan, där det blivit mycket tydligare med personlig utveckling, djupare kunskap om sig själv och det medvetande som vi alla har inom oss själva och ett behov av att få svar på alla frågor som nu kommit upp till ytan. För flera av oss har de sista pusselbitarna fallit på plats och vi kan nu se mycket klarare på vår egen väg genom livet, dess utveckling och varför allt sker som det gör.

Jag är så oerhört tacksam för att jag faktiskt vågade tro på mig själv när allt tog sin början för drygt tre år sedan nu, för nu kan jag lägga pusslet och förstå innebörden av allt det som har varit och hur det i sin tur utvecklat mig till den jag är idag.

En session jag hade 2020 – 12 – 17 gav mig den här readingen:

”Du är väldigt kraftfull.
Du har ett starkt driv och man kan prata omen slags inspiration och kraft, men du har alltid haft det här med väldigt mycket säkerhet. Du vet vad du vill ha ut av situationer och och du vet vad du måste förmedla ut och just det är Sirius energi – dvs du får ett klart vitt ljus rakt ner genom kronchakrat, liksom att man känner en styrka och att man måste få ut det på något sätt. Så det finns inget som bromsar dig, som hindrar dig utan du är väldigt kraftfull och exakt på att få ut det här.

Detta kan yttra sig som att man har tidiga utmaningar under tiden som man växer upp, man har det oftast mycket tuffare än många andra i sin omgivning, så man får helt enkelt tuffa till sig tidigt så man får lära sig läxan om “vad är styrka” just för att man kan hamna i konflikt med auktoriteter som kanske kör över en själv eller andra i omgivningen och då tar man oftast deras parti. Man står också väldigt nära djur och natur och helt enkelt det som är rätt och sant. Men man försöker också hitta “hur kan jag passa in i gruppen eller bland mina medmänniskor för att jag är sanningssägare” och om jag måste stå på mig kring det som är rätt och sant? Så man kan själv komma att fundera över “jag är väl fortfarande en god person fast jag måste slåss för det här”?

Man hamnar oftast i dessa frågor för man är väldigt duktig på att alltid vara den där starka, den som alltid står upp för sig och andra. Men man försöker också förklara så att omgivningen skall förstå vad det är man gör och framför allt varför man gör det.

Du har ett sätt att nå ut också med det du gör, det ger väldigt kraftfulla effekter faktiskt av det du gör. Du är en sån som tar initiativet helt enkelt. Så du ska absolut inte sitta och vänta på att någon annan skall göra det, utan det är du som skall ta initiativet först. Och i takt med att ju äldre du blir, desto mer går allting ihop så att “saker och ting make sense” som man säger. Det finns ett slags lugn och trygghet, en slags inre fred och man förstår sig på hela processen liksom. Det kommer med åldern.

Det är mycket händelser i ditt liv, mycket utmaningar på alla håll. Mycket extra utmaningar också och det handlar om en karmisk siffra, men det är en arbets siffra som jags er det och för dig är det siffran 8 och det är en siffra som också har hög kapacitet och intention med Gud. Man brukar med siffran 8 ha en direkt kontakt med Källan och det är det som man försöker att gå ut med, på bära eller brista så att säga. Utmaningar med siffran 8 och 11 som du har handlar oftast om styrka och makt. Man vet att man kan få igenom sina saker, man vet att man är tuff och besitter en inre styrka utöver det vanliga och att man kan stå på sig. Man försöker att hitta den här balansen där emellan. Man försöker också komma fram till “varför gör jag det jag gör?” och “är jag snäll mot mig i den här processen?”

Så det är en läkningsprocess helt enkelt att inse vad man är i relation till alla andra och vilken roll man har för alla andra, helt enkelt.

Du har 8:an väldigt starkt och sedan har du siffran 11 och i kombination med 8:an, speciellt i kombination med 26 och 56, tillsammans med att du är Lejon som stjärntecken, så är det  väldigt starka siffror och där brukar jag alltid se den där “pyramiden”, “lejonet”, vitt ljus som kommer rakt igenom och det betyder redan som barn så känner man att man måste få ut sanningen. Man måste göra det som är rätt. Man är väldigt stark i det och det är nästan som att man har den här ljuskanalen (som kommer rakt igenom en via kronchakrat) och man vet att man måste förmedla den kraften, man måste få igenom det. Så dina föräldrar och andra vuxna  i allmänhet kan ha varit förvånade över att du som barn var så rätt fram och “out spoken” och ville säga dessa sanningar och själv kan man istället mötas av tvivel  och rädsla att platsen (jorden) är så grov och där man kommer ifrån (Sirius i ditt fall) är så rent, så att den fällan man alltid hamnar i när man kommer ner till jorden kan vara att man vill skydda sig med en slags “mantel” och då kanske man lägger på sig den här ego strukturen, man kopierar liksom sin omgivning som att “jag tuffar till mig lite” och det är ju inte så att man skyddar sig, kanske på andra platser men på jorden så brukar man tuffa till sig för att skydda sig mot fara, men istället så borde man skydda sig mer på sanningen, skydda sig mer på ärlighet. Det vinner oftast i längden, så att det är en tuff utmaning för det här.

* Ditt kall, din funktion här på jorden  – är att gå igenom HELT med SANNINGEN.

Från Sirius är det ju en mer maskulin energi, men en mer annorlunda maskulin energi, mer med det konkreta, raka, starka som gör att man uppfattas som att man får en mer maskulin aspekt i sin energi och Sirius vibrationer.

8:orna brukar alltid vara dem som hamnar i krig (jag har alltid haft intresset för Försvaret, lumpen, pilotyrket och har dessutom gjort en del av värnplikten och utbildat mig till kallskänka och kock på Regementet i Borås) och fred fascinerar dem. Har man siffran 8:a och 11:a så tycker man inte om “saftkalas” brukar man säga, det skall vara lite tuffare saker. Man passar liksom inte in på en “syjunta” utan man måste ha lite tuffare saker att göra som intresse. För till saken hör att hamnar man i för lugna samtal och det bara pratas om ytliga saker och det liksom inte händer något, då tenderar man kanske att starta en konflikt bara för att det ska hända något, man säger något radikalt bara rakt ut som t ex “nu måste vi reagera, det händer saker på jorden som vi måste liksom….”man kan inte bara sitta och rulla tummarna, för man vet att man kom hit för att arbeta med människors utveckling på alla plan. Så för din del så kan det vara rent frustrerande att se människor i din omgivning sitta och “leka” bort sina dagar på spel och annat, som liksom slösar bort deras tid. Man vill få människor att förstå att det finns något allvarligt här att ta itu med. Så man leker inte som andra människor gör, utan man vill faktiskt prata om det verkliga, det vi faktiskt kan se här och man kan göra något åt det.”

Jag vill avsluta det här inlägget med att säga till dig…..

Sluta aldrig tro på dig själv för just DU är unik!
Det finns ingen slump, allting har en mening. Allt det du säger, det du tänker och det du gör……

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.