fbpx

Kurshelg i Instant Transformation

Kursen helg gav mig så många upplevelser och bilder om mig själv i parallella universum

Under kurshelgen har vi gjort fantastiska övningar i fältet, som har givit oss en helt annan djupare insikt av oss själva som de skapande energier som vi verkligen är och alltid har varit, det är bara det att vi har glömt bort det.

Triangel under lördagens kurs

Under dessa fantastiska dagar har jag lärt mig mer om mig själv än jag gjort på länge och det har varit fantastiskt roligt att ”se” med både stängda ögon och med intuitionen och framför allt hjärtat. Det började med att jag hade en ”bild” som poppade upp helt plötsligt under en meditation sittandes, där det sakteliga växte fram en ”syn” av en triangel med ett slags nyckelhål inuti och en ring utanpå eller runtomkring den här triangeln. Färgerna som den bestod utav i min ”syn” var turkos och lila och det riktigt sprakade av dessa färger som flödade framför mina stängda ögon. Det första jag tänkte var att den här symbolen måste vara viktig för mig på något sätt, då jag vanligtvis bara brukar få det som har med mitt arbete att göra sedan några rå tillbaka då Magdalini energin först kom till mig i sprakande guldfärg. Och under kursdagen visar Mikael Säflund oss alla vad han har m ed sig i en liten väska – en Triangel.

Efter den bilden kom det snart upp ännu en bild och det var på ett stort grönt, livfullt träd, en ek. En enormt vacker Ek som nästan fick mig att tappa andan, för jag vet vart den bilden kom ifrån. Jag visst att jag hade sett den förut på min resa till Arthur Findley College i England och nu fick jag uppleva den igen. Jag kunde känna hur bladen doftade och hur de kändes mot min hand och jag kunde tydligt höra hur trädet andades inom mig – en helt otroligt känsla, där jag låg på min yoga matta mitt i rummet bland de andra kursdeltagarna.

Nästa bild som dök upp var en stad i USA i månskenet, jag fick till mig Boston men vart inte helt säker där eftersom jag endast varit i England förut – aldrig i USA. Det var en lite märklig känsla för det kändes som ”hemma” i bilden på något sätt, som om jag varit här förut och sett Boston från just den här vinkeln, men det vet jag att jag inte har varit iallafall inte i detta livet.

Nästa bild som dök upp var ett Lejonhuvud på en vit kalkstensvägg med dekoration runtom. Ett slags monument som jag brukade ha framför mig dagligen för det var ett välkänt monument för mig där och då. Jag vet att jag är född i lejonets tecken men inte mer än så i detta fallet då. Och den sista bilden som dök upp var två små röda stugor intill varandra på en liten fattig gård. Det var väldigt fattigt där och jag kunde riktigt se och känna den energin som genomsyrade hela samhället runtomkring dessa stugor.

Parallella universum och parallella liv

När det sedan kom till resan i parallella universum och liv så kom faktiskt bilden av Lejonhuvudet tillbaka och det blev förtydligat ännu mer att det hade med en vägg på ett vitt kalkstenshus att göra. Sedan utvecklades bilden till en plats i Egypten, i närheten av en enorm pyramid där jag fick se en sittplats på en sits i sten prydd med ett sittande Lejon på vardera ändan av sitsen och bakom sitsen fanns en enorm spegel. Det stod ljusfacklor på båda sidor om Lejonen och det var ett dunkelt ljus över hela platsen, som om jag befann mig inom en av de stora pyramiderna. En mystisk och spännande plats upplevde jag att det var. Och den allra sista bilden som kom upp var från ett julfirande i England ännu en gång, på tidigt 1020 tal med en öppen spis, röda julstrumpor som hände över spisen och julrosor på väggarna. Elden sprakade och värmde mina händer ju närmare jag kom och jag kände att det var jul i luften med mycket snö utanför huset. Jag tog mig ut genom ytterdörren och såg att huset var ett av tre hus på samma gård, en slags herrgård där fint folk levde och det stod en häst och vagn utanför. det var en ren kyla som mötte mig och mina kinder blossade upp som de gör i kylan ute när det är vinter, men sedan spred sig en enorm värme och kärlek genom min kropp och där var sedan den resan slut.

En helt oförglömligt kurshelg i Instant Transformation med detta härliga kursgäng. Och nu är vi alla Instant Transformation Practitioners.

 

spirituellt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.