fbpx

Healing – Kan våra älskade husdjur förmedla sina tankar och känslor till oss?

Följ med på en healing session som jag gjorde tillsammans med hunden Leia igår kväll.

– Självklart kan de förmedla sig till oss och då gärna i bilder.

Det här är hunden Leia ❤️

Hennes matte, Hanna, hörde av sig till mig med frågan ”om jag ger healing till djur” varpå jag svarade att ”visst gör jag det”. Vi bokade en behandling samma kväll och detta blev en fantastisk upplevelse för både mig och hunden Leia.

Jag började med att scanna av Leias kropp, när hon på distans hemma hos matte, låg bredvid matte och var helt avslappnad.  Jag kände direkt av en lite orolig mage och en tass, vänster bakben som kändes lite påverkad av någon anledning. Hon vart för övrigt väldigt lugn och jag kunde känna att hon visste om att jag ”kände in” henne på distans. Hon var lugn och lät mig jobba vidare.

Så bad jag henne att visa mig vad som gör att hon är orolig.
Den första bilden och känslan jag får är att hon känner oro och att detta är kopplat till vargar, på något sätt. Jag får känslan av att hon har levt med vargar i ett tidigare liv och då i en större flock. Hon berättar att hon har ett nära band till sin matte Hanna och att de två är väldigt tajta tillsammans och hon litar helt och fullt på sin matte.

Hon är inte så glad i nya miljöer, det gör henne lite orolig men så länge matte är där så är det ändå okej.
Det känns som en blockering i magen – jag ger lite extra healing där först och i samband med detta får jag bekräftat genom en ”rysning i hela min kropp” att jag är på rätt ställe och då visar Leia mig en bild av att ”hon sitter stolt på en bergstopp, i ett kallt och vintertäckt landskap” och ser ut över en helt underbar solnedgång. Sedan berättar Leia att ”jag är modigare än ni tror, men ibland så…” (och där kommer ännu en rysning som bekräftar att blockeringen släpper).

Jag får sedan en känsla av att Leia kan vara rädd för mörker och detta för att hon helt enkelt ser sämre än hon gjort förut. Och detta kan göra att oron dyker upp, just av att inte ha lika bra syn som förut. Leia visar sedan vilken enorm kärlek hon känner för sin matte Hanna och hur glad hon är över att ha henne vid sin sida.

Healingens upplevelse sett från matte Hanna:

Hej Carina ❤️ tack igen för arbetet du gjort med/på Leia.

Hon reagerade rätt snabbt när nu började, jag såg en klar skiftning från att hon först började andas tung och ville inte alls sitta Bredvid mig, tills hon bara gick in till sovrummet hämtade ett tuggben och kom tillbaka, la sig Bredvid mig och då började jag skratta för det kändes som något hade skiftat där. Hon var sig själv.

Och ja, så mkt ger klarhet av det hon berätta, att hon har vart med vargar för jag har fått till mig att hon saknade att vara med andra hundar förut. Och ja, tassen har hon skadat sig på under jul. Haha det där med att hon säger att hon är modigare än vi tror, haha oj vad jag har känt den energin ibland 😉 ❤️

Lite kul också att hon satt på en bergstopp och blickade ut, hon har ända sen hon var valp hoppat upp på stenar, där kan hon sitta i timmar om hon får, och filosofera som jag tänker hon gör 😉 Jaa nästa gång kanske vi kan komma till dig, det hade vart så intressant och fint ❤️ Leia känns också lugnare nu under kvällen!

Så mkt jag vill skriva nu känner jag men det sista med ögonen. Även något jag har ”trott”, jag har även frågar henne om hon är mörkrädd och tänkt att hon kanske ser dåligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.