fbpx

Alltid stått upp för de svaga i samhället

Jag har alltid varit den som stått upp för de svaga i samhället.

Som liten flicka var jag väldigt annorlunda tack vare min känslighet och jag var ofta för mig själv, även om jag aldrig var ensam egentligen för jag hade kontakt med den andra sidan redan då.

Ju äldre jag blev öppnade jag också upp för astrala resor och genom det också andra dimensioner vilket gjorde att jag också kunde hämta hem all min personliga kunskap, visdom och erfarenhet som jag haft på min väg genom tidigare liv.

Jag var en högt uppsatt Domare i ett av mina tidigare liv långt tillbaka vilket gav mig en styrka inom juridiken och den kunskapen sattes verkligen på prov i mitt liv jag lever idag, då jag mellan 2001 – 2016 tvingades att starta och driva tre vårdnadstvister gällande min son och tack vare min kunskap, mitt exceptionella minne och min kunnighet i sakfråga bli anklagad för att vara rättshaverist och faktiskt bli av med vårdnaden helt på grund utav att jag drev mitt ärende helt utan advokat i Tingsrätten. Jag skulle minsann inte tro att jag skulle kunna sitta som ”advokat” i en Tingsrättssal utan juridisk utbildning.

Detta förändrade hela mitt liv, att förlora vårdnaden helt till en narcissist på grund utav att jag kämpade för att lägga fram sanningen men framför allt för att jag hade styrkan att stå upp för sanningen, ekonomin att kämpa för mitt älskade barn och lägga fram alla de fakta som myndigheterna medvetet förbisett och inte tagit till sig och på så vis tvingades att offra min son och rätten att vara mamma och förälder till honom.

Men jag gav aldrig upp. Tre år senare, efter att min son tagit sig hem till mig för att stanna, gick jag tillsammans med världens bästa advokat in på Borås Tingsrätt och efter en förhandling på drygt 2 timmar, där jag tillåtits att föra min egen talan helt inför två domare på plats, gick vårdnaden helt över till mig, det vill säga jag fick enskild vårdnad samtidigt som umgängesrätten begränsades helt för den andra föräldern. Det var en helt fantastisk upprättelse för mig som blivit kränkt, förödmjukad, idiotförklarad som förälder, nedtryckt och smutskastad inte bara utav den andra föräldern utan även av myndigheter. Men framför allt var det en befrielse för min son som äntligen kunde andas ut och börja leva sitt liv.

Startade företag

Under tiden jag stred för min son i Tingsrätten hade jag också startat mitt företag CH SPIRITUELLT och drev det vid sidan om den nya förhandlingen, samtidigt som jag också skapade nya förutsättningar för personer med hel- eller halv sjukskrivning i grunden att återgå i arbete igen och det är något jag brinner för än idag. Att hjälpa, stötta och backa upp personer med PTSD, lättare depressioner, dålig självkänsla, stress och utbrändhet för att de skall få en nystart i livet och komma ut starkare i den andra änden. Jag har även haft möjligheten att hjälpa barnlösa par bli gravida genom reiki behandling, där jag har fått besök utav barnet redan innan det blivit till och dessutom kunnat beskriva barnets utseende för föräldrarna och fått det bekräftat med en bild efter födseln. Jag har via reiki energierna varit en kanal för att hjälpa en man med cancer på levern att bli från fån sin cancer och därmed slippa cellgifterna som vart planerade och jag har även fått den fantastiska möjligheten att hjälpa en yngre kvinna att bli av med sin ångest som hon levt med hela sitt liv och efter en kombinerad reiki och regression behandling lyckades släppa två stora blockeringar och bli kvitt sin ångest helt – en helt fantastisk känsla.

Under min egen personliga utveckling har jag gått igenom flera stora transformationer som skapat en stor förändring inom mig men också på olika plan, både fysiskt, mentalt, emotionellt och själsligt vilket har gett mig den fantastiska möjligheten att utveckla även mina kurser, utbildningar i samtid med den digitalisering som vi har gått igenom på grund utav den pandemin vi har gått igenom under drygt två års tid. Jag har en helt annan förutsättning när jag jobbar med det spirituella idag och har mycket mer kunskap och erfarenhet än jag hade kunnat ana för bara tio år sedan. Jag jobbar mestadels på helhetsnivå där jag tittar på hela människan och utgår ifrån det som kommer till mig. Jag har aldrig försökt att vara något som jag inte är, inte heller har jag haft behovet av att förstärka mina förmågor eller sätta mig själv på piedestal, jag har bara varit mig själv. Jag älskar människor och jag älskar att se kreativiteten, livsenergin och skapandet i varje människa som jag möter, det ger mig kraften att fortsätta göra det jag kan och det jag brinner för.

Antologi med tretton författare

Mitt livskall har alltid varit att inspirera människor framför allt till att se sina egna inre styrkor och sin egen potential för att själva kunna skapa det livet de drömmer om.
Under 2021 fick jag en idé om att skapa ett nytt projekt, nämligen en antologi där min vision är att den boken skall inspirera, skapa värde och dessutom innehålla tretton unika författares unika storys om sina liv, där de tagit sig igenom djupa, traumatiska och jobbiga situationer men ändå lyckats att ta sig upp igen och står där flera år senare, starkare än någonsin. Min vision är att dela med sig av det man upplevt för att det kan hjälpa och stötta någon annan som sitter i samma situation idag och vad kan väl vara bättre än att höra det från någon som ”been there – done that” och som kommit ut mycket starkare på den andra sidan. Vi bär alla på trauman, sår som kanske aldrig läker men som framför allt gjort oss starkare, klokare och som skapat en förändring till det bättre för att kunna gå vidare med huvudet högts och känna en stolthet inombords för att vi aldrig gav upp.

Antologin kommer ut den 15 september och heter ”Den inre resan – du finner nycklarna och verktygen inom dig” och bokreleasen kommer jag som programledare att hålla tillsammans med tre av dessa fantastiska författare och trubadur den 22 september i samarbete med Viskastrandsgymnasiums elever.

 

Jag kommer aldrig att sluta kämpa för de svagare i samhället, det är dem jag brinner för…..

spirituellt

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.