fbpx

Podcast inom spirituellt

CH SPIRITUELLT presenterar podden Härligt Ärligt

Carina startar ett samarbete med dessa fantastiska tjejer som pratar ”Spirituellt” i sin podd – Härligt Ärligt!

För er som kanske inte känner till den här podden, vill jag nu presentera Jennie och Emma lite närmare där de själva får berätta lite mer om sig själva och det de brinner för.

Vi är två multi passionerade kvinnor som heter Emma & Jennie.

Tillsammans driver vi podden Härligt Ärligt, podden för dig som vill utvecklas, finna mer glädje och leva ut din fulla potential! Med öppna armar, mycket kärlek och glimten i ögat bjuder vi in våra lyssnare till härligt ärliga samtal med ett nytt ämne för varje avsnitt. Opolerat, med både toppar och dalar. Vi beskriver oss själva som två sökande människor som båda dessutom drivs av en stor längtan efter både spirituell och personlig utveckling. Vi har även äran att ha med spännande gäster i podden, vilket alltid blir otroligt magiska och inspirerande möten.

Genom vår podd vill vi sprida härlig energi, bjuda på många skratt och få människor att känna sig mindre ensamma. Vi går även på olika behandlingar, klasser, ceremonier och workshops för att dela med oss av upplevelsen och sprida vad det finns för olika alternativ där ute för andra nyfikna sökande själar. Vi brinner starkt för att stärka kvinnor och är i startgroparna att lansera en smyckeskollektion som ska göra ett tydligt statement av Empowering women! Vi har även ett eget radioprogram på tisdagar på Puls FM, älskar att vara kreativa både framför och bakom kameran och sprida good vibes via vårt Instagram konto @harligtarligtpodcast. Som sagt, vi är multi passionerade. Varför välja när livet har så mycket magiskt att erbjuda?

 

1. Hur kom det sig att ni startade podden Härligt Ärligt?
Jennie hade varit på Emma ganska länge om att starta en podd, då vi alltid har långa, djupa och roliga samtal om livets stora och små frågor. Vi båda har alltid varit sökande och nyfikna framförallt inom det spirituella. Men hur skulle det gå till att starta en podd i småbarnsåren, skulle vi spela in mellan blöjbytena då? Men helt plötsligt var tiden rätt och nov 2019 spelade vi in vårt första avsnitt.

2. Hur kom ni in på ämnet ”Spirituellt ”?
Vi har alltid varit sökande och nyfikna framförallt inom det spirituella. Vi kände att det fanns ett stort behov av att bjuda in och sprida mer alternativa vägar, då vi var övertygade om att det fanns fler sökande och nyfikna. Men det är inte alla som har någon att dela det med eller som vet vad det finns för olika vägar att gå. Det vill vi sprida genom vår podd så att fler kan leva sina bästa liv!

3. Vad är er vision framåt, vad vill ni uppnå med podden?
Vi vill bli Sveriges största kvinnliga podd duo med fokus på spiritualitet och personlig utveckling. Genom podden har en stark drivkraft vuxit fram för att stärka kvinnor och systerskapet.

4. Kan vem som helst lyssna på eran podd?
Ja alla kan finna värde i att lyssna på vår podd.

5. Vad har ni för värde för era lyssnare?
Det här är podden för dig som vill utvecklas, finna mer glädje och leva ut din fulla potential!

Så för alla er som är intresserade utav det spirituella och spirituella upplevelser – följ podden Härligt Ärligt som kommer ut med nya podcast avsnitt varje onsdag.

spirituellt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.