fbpx

Att arbeta som spirituell coach inom den digitala världen

personlig energifrekvens

Att arbeta som spirituell coach och vägledare är det jag brinner för

Var skulle jag annars vara idag om inte som spirituell coach och vägledare?

Jag har funnit min plats i livet och det gjorde jag redan som 45 åring då Borås Tidning skrev om mig i personligt och där jag berättade om min vision om att jag hade en vision om att starta eget och jobba som coach för att kunna hjälpa människor att må bättre. Idag har jag hunnit bli 52 år gammal och har drivit mitt eget företag CH Spirituellt i sex år sedan Februari 2014 och jag ångrar inte en enda sekund. Att se människor växa i sig själva, finna sin kreativitet och potential som de länge saknat och att att se dem skapa sina egna liv och framgångar är något helt fantastiskt att få uppleva som coach.

Energierna synkronicerar med den digitala världen

Under drygt sex år nu har jag arbetat med det jag brinner för och fullkomligt älskar. Sedan drygt två år tillbaka har jag tagit all min kunskap, erfarenhet och arbete till ett högre plan och lyckats få en slags synkronicering mellan den här verkligheten och Universum som består av energier och olika frekvenser och samlat all min kunskap blandat med erfarenheten jag haft sedan många år i att skapa spirituella inre resor i tid och rum och därmed också skapat en möjlighet för mig och många andra att kunna hämta hem sin egen personliga energifrekvens, som i sin tur gör det möjligt att börja skapa sin egen vision och drömmar. Visst låter det otroligt, men jag har fått så många bekräftelser på detta nu att jag känner att detta är något som alla borde uppleva. OM du blir nyfiken på vad det är jag skriver om så kan du kika på recensionerna på min hemsida där människor berättar sina erfarenheter av en spirituell inre resa.

Carina HammarstenSteget längre inom den digitala världen

Nu har jag tagit det ett steg längre, forskat ytterligare på detta med den digitala världen i samklang med energierna runtomkring oss och börjat studera Digital Business Developer på Borås Yrkeshögskola och kände väl från en början att kanske hade den här utbildningen inget med mitt arbeta att göra men där hade jag helt fel. Flera föreläsare som vi haft på skolan har talat om business intuition, att jobba med attraktionslagen och att ”känna in, uppleva” så visst har jag hamnat helt rätt och vid exakt rätt tidpunkt nu när AI är på gång som visar oss hur viktigt det är för oss att vi har våra känslor kvar, upplevelser och att vi fortsätter att arbeta med hela kroppen, att vi tränar våra tankar och att vi lever i nuet i balans och harmoni och framför allt att vi tar oss tiden att slappna av och meditera, mindfulness och sånt som skapar rätt energier inom oss och runt omkring oss.

Vi vet ju alla hur viktigt det är att vi har balans i kroppen för att kunna manifestera allt det där som vi drömmer och om faktiskt längtar efter. Det finns där inom räckhåll, vi måste bara se det och känna det i hjärtat, på det ställe inom oss där allt händer, allt skapas och som sedan manifesteras genom våra tankar för tankar är energi, allt är energi, även du och jag.

Så vad väntar du på, börja manifestera ditt liv, dina visioner och dina drömmar redan idag!

Carina Hammarsten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.