fbpx

Vilken fantastisk kurshelg i regression

Regressions helg i Karlstad hos Anette på Helhetskroppen

I helgen åkte jag upp till Karlstad och höll en kurs i regression, dvs tidigare liv och det blev en helt makalös succé!

Kurshelgen började med en presentation mellan eleverna i gruppen, vi fortsatte sedan med att diskutera olika trauman, rädslor, osäkerhet, stress m m som kan skapa blockeringar och stagnationer i den fysiska kroppen. Vi delade med oss av våra erfarenheter och alla hade något att tillägga till diskussionen och det kändes skönt att gruppen hade en sån dynamik tillsammans för det var verkligen en underbar energi vi hade tillsammans i gruppen.Gruppen fann sig direkt och vi liksom synkade våra energier tillsammans för att nå högre energier i vår personliga utveckling. Du läste rätt, jag skrev ”vår personliga utveckling” för jag anser att man blir aldrig fullärd – det finns alltid något mer att lära sig och det är helt fantastiskt och lite magiskt att komma människor så nära inpå livet som vi gjorde under den här kurshelgen. Man kunde verkligen se dem blomma ut och finna sin inre energifrekvens och lära sig att arbeta med den i sin personliga utveckling.

Vi mediterade, kände in, upplevde, vi såg med det tredje ögat, vi såg med intuitionen och vi var närvarande i nuet.
Alla fantastiska energier synkade med varandra och vi kunde känna energierna som flödade i rummet som dessutom Anette, ägare av Helhetskroppen hade höjt energierna i lokalen innan vi tog plats på varsin stol i den fina lokalen.

Meditation och höjda energier

Vi mediterade, vi synkade med moder jord Gaia och hennes helt otroliga energier, höjde oss i energier och vi tog emot gåvor och symboler endast ämnade för var och en utav oss.
Vi käkade lunch och efter lunchen var det dags för ännu mera meditation, höjda energier och dessutom fick de alla prova på att hämta hem sin egen personliga energifrekvens och det blev en fantastisk och underbar upplevelse, närhet i energier och många fantastiska och spännande upplevelser som kändes i hela kroppen när energi frekvensen landade rätt inom var och en utav oss.

Trummeditation

Vi avslutade kursdag nummer två med en fantastisk trumceremoni av Anette som för övrigt arbetar för en helhetshälsa precis som jag själv och den trummeditationen gick rakt in i kroppen på oss alla, vibrationerna var oundvikliga och det blev en sån energipåfyllnad, ödmjukhet och tacksamhet som man upplevde i samband med hela kursen tillsammans i den dynamiska gruppen – helt fantastiskt.

 

Tacksamhet flödade djupt inom mig på resan hem

Det infann sig en alldeles speciell känsla och vördnad inför den här kurshelgen, med alla dessa underbara människor, när vi reste hela vägen hem till Borås igen. En tacksamhet som bekräftar för mig att jag gör precis det jag skall göra och ingenting annat. Nästa kurshelg kör vi igen i Januari 2020 och det skall bli fantastiskt att se dessa helt otroligt duktiga kurselever att utvecklas på sin resa och i sin egen takt manifestera sin egen vision, sitt eget mål och sin egen framtid i denna personliga utveckling.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.