fbpx

Meddelande från den andra sidan

Sveriges radio

Den här dagen började väldigt spännande

För två dagar sedan fick jag ett mejl från Sveriges Radio P4 Sjuhärad, som undrade ifall jag vart intresserad av att vara med i programmet, som skulle handla om att åka ut och känna in energier från andevärlden i något hus, lägenhet där de boende hade problem med att bli störda av andar eller energier, som jag själv kallar dem.

Kortare budskap

Sveriges radio sjuhäradJag tackade naturligtvis ja till erbjudandet och kvällen innan det var dags fick jag besök av en äldre man, som ville ge sig tillkänna.
Eftersom jag satt med vägledningar den här kvällen så slank den här mannen in med ett kortare budskap som jag skulle ha med mig dagen därpå när jag skulle besöka en byggnad där han huserar. Jag valde att ta ett kort budskap från mannen och sedan bad jag honom att invänta morgondagen, då jag ville samla mig och mina energier för ett bra besök på plats. Han tog detta på ett bra sätt och jag fick en möjlighet att vila, reflektera över det han berättat och se morgondagen med andra ögon – de ”ögon” som jag ser andevärlden med.

Morgonen började med spännande händelser

spirituell artJag vaknar upp kl 06.00 när klockan ringer och sätter mig upp i sängen. Trött och lite stel i kroppen stiger jag upp och tar mig upp till badrummet, men där får jag hålla mig i handfatet då jag får en ordentlig yrsel och en rejäl värme som höjs i hela kroppen varpå jag tror att jag skall svimma, men det går snabbt över i magont och det känns starkt i hjärtat och i samma stund känns det som att jag lämnar kroppen frö en liten stund. När jag ber om att få slippa dessa symptom så avtar de och jag förstår att jag har en man med mig, med en ganska så stark energi och han förklarar att ”han gick över pga en hjärtinfarkt” och fortsätter vidare med ”det gick fort men jag är nöjd med det liv jag levt och jag älskade min församling”. Före en kort sekund tror jag att han är på väg att lämna mig ifred, men jag får snart erfara att han vill att jag hämtar papper, penna och börjar skissa på ett porträtt, han vill att jag tecknar av honom helt enkelt och samtidigt föra anteckningar om det han berättar för mig. Eftersom jag är van vid att teckna spirituell ART så var det bara att hämta block och penna och börja skissa.

(Text och information finns på papper för den som kanske känner igen mannen på skissen)

Skiss och text om vartannat

Skissen blev klar på ca 15 minuter och med detta ca ett A4 med text och information om vem han var.
När jag till slut var klar med både teckning och information kunde jag börja med min frukost och hade precis i lugn och ro fått möjligheten att äta upp den när telefonen ringer och det är reportern Sofia som frågar om allt är okej inför mötet idag och varpå jag svarar att ”helt okej” och jag berättar för henne att jag redan haft ”besök”. Vi kommer överrens om att hon skulle kika förbi och hämta upp mig för att sedan köra mig till byggnaden som vi skulle besöka.

Vi kom fram till byggnaden enligt överrenskommen tid och väl på pålats kunde jag direkt känna av mannen igen. Vi gick in och fram till oss kommer Kersti och hälsar oss varmt välkomna till chokladbutiken, som de nyligen flyttat in i tillfälligt. Spännande med alla chokladkakor, muggar, koppar och keramik blandat med så mycket annat gott man blir nästan lite salig där man går i en chokladbutik. Vi småpratar lite med Kersti innan Sofia skall påbörja det direktsända (live) radio programmet och vi är alla lite spända på vad vi skall få möjligheten att uppleva när jag skall få gå runt och ”känna in” dessa energier på plats, som Kersti med personal har upplevt.

Istället för att skriva mer om detta så tänker jag istället lägga upp en länk till programmet där du själv kan du lyssna på vad som hände idag.

Varmt välkommen att höra av dig om du har frågor eller funderingar om det vi upplevde, kände in och såg idag.

spirituellt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.