fbpx

Fåglar på besök

Vi har haft två små fåglar på besök den här sensommaren och hösten

 

Min far gick över den 4 juli efter en längre tids svår cancer och bara några dagar efter hans bortgång så gjorde jag en kvantfysisk transformation, på distans och visualiserade att få komma närmare min far där han befann sig just nu. Först kom en alldeles brun/ orange och stor fjäril och pickade på vår fönsterruta i vardagsrummet dagen efter hans bortgång och ytterligare några dagar senare kom det en liten Grönfink och knackade på samma fönsterruta. den gången fann ajg mig och började filma fågeln och han var så fantastisk, helt orädd.

Igår kväll satt jag uppe till tidig morgon och gick igenom gamla fotoalbum på mig, min mor och min far och det gick upp för mig att han finns ju verkligen inte med oss längre här i jordelivet och tårarna trillade nerför mina kinder, första gången jag tillät mig att gråta efter att vi haft begravningen. Men förra veckan berättade min mor att hon fått brev från kyrkan om att ”nu skulle han kremeras och spridas för vinden i dagarna som kom” och jag förstod att nu skulle hans själ bli helt fri och han skulle vara fri att flyga som fågeln och röra sig som han ville och önskade.

Idag kom det en liten fågel, en Kungsfågel och råkade flyga emot samma förnsterruta i vardagsrummet och föll till marken.
Min sambo gick ut för att hämta in fågeln för att jag skulle kunna ge honom Reiki, ifall han skadat sig. Han satte sig i min hand, så lugn och balanserad (kanske pga hjärnskakning) men han var inte rädd, och han höll ögonkontakt med mig hela tiden under tiden som jag gav honom Reiki och jag kände att han blev varm och go. Efter ca 10 minuter satte jag ner honom på balkongen och där satt han drygt 2 minuter och sprattlade med sina små, små vingar tills han flög sin väg till slut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.