fbpx

Besök av ljuset

Ljuset kom i form av orber och besökte mig

För två kvällar sedan satt jag och tittade på tv efter att ha jobbat i energier på distans med klienter under hela dagen i stort sett.
Jag och min katt Elliot satt vid tv:n och helt plötsligt ser jag hur tre stycken sammankopplade ljus orber kommer ner från vårt tak i köket och landar i trappan som går ner mot mitt behandlingsrum och kursrum på första våningen. Först blev jag lite osäker på om jag verkligen såg det jag gjorde, men sedan såg jag att de fanns kvar i ögonvrån och det var inte förrän jag vände mig om mot dem som de gled nerför trappan.

Orber är ingen tillfällighet för mig

OrbEtt annat tillfälle alldeles nyligen var jag ute för att fotografera i trädgården då vi håller på att bygga mur och lite annat utanför huset och då passade jag på att fotografera altanen som vi byggt. När jag sedan tittar närmare på fotografiet ser jag en stor vit orb på bilden och det var helt solklart ute och jag tog kortet i skuggan in mot altanen.

Guld orbVid ett annat tillfälle nere på Kreta för drygt sju år sedan tog min sambo den här bilden på mig, när vi var på väg ut på kvällen för att äta. När vi tittade närmare på kortet kunde vi se två stycken orber, en guldfärgad på min hals och en vit genomskinlig bakom mig. Fick veta ikväll att en guld orb är ÄrkeÄngel Metatron (vilket jag länge känt på mig då jag jobbar i energier väldigt mycket och framför allt geometriska former och grids) och det han vill säga med guld orben är att jag skall inspirera människor med min inre visdom, kunskap, erfarenhet och styrka” precis exakt det jag gör idag, sex år senare både via tidsskrifter, böcker och på inspirations sidor tillsammans med många andra fantastiska inspiratörer.

Förra sommaren nere i England, på Arthur Findlay College, fick jag en gåva av min son som jag förlorade när jag var 19 år gammal. Han kom och lämnade en tand till mig på min födelsedag där nere, mitt på köpdisken i butiken på Arthur Findlay College. Både jag och butiksbiträdet blev alldeles rörda och helt varma i kroppen inför den ödmjukheten som min son visade mig på min födelsedag och när flera av lärarna förklarade att ”de kände igen min energi” så blev jag både överraskad och trygg i detta, men samtidigt inte direkt förvånad, jag hade ju själv upplevt en del saker under själva healing och energi arbetet där nere den veckan.

Ja det finns mycket mer att berätta, men det skulle ta flera sidor här så vill du veta mer om mig, så får du helt enkelt boka en tid för en coaching, behandling, vägledning eller kurs.

spirituellt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.