fbpx

Helg i Reiki utbildning

Reiki

I helgen har vi haft en fantastisk Reiki utbildning med två helt underbara elever

Den här helgen har vi frossat i energier, Reiki energier och det har varit helt underbart.

Vi blandade in lite regression i behandlingen och kristaller (Reiki ART).
Jag som kurslärare kände att det blev helt perfekt att gå på djupet på det som var viktigast för kursdeltagarna och det var en speciell dag där vi blandade steg1 och 2 tillsammans med Master delen och det blev helt fantastiskt bra. Dessa två elever vart så fenomenalt duktiga, de mötte varandra halvvägs och kunde ”se” och ”känna in” varandras högsta bästa.

Praktiska övningar

Efter lunchen kom då en bokad reiki klient för att ta del av en praktisk reiki behandling av dessa fantastiska tjejer. Och olika unika som dessa båda tjejer är, så gjorde de två helt olika och unika behandlingar – där det naturligtvis handlade om att ”se” och ”känna in” klientens orsak till behandlingen och detta kunde de båda både ”se” och ”känna in” på varsitt unika sätt och det är just det som är det mest fantastiska med Reiki och kursdeltagare att ALLA är UNIKA på sitt eget sätt.

Vi har haft en helt otroligt energifylld helg med mycket energier, dels i reiki behandlingar men också via trummeditation och i höjda vibrationer och energier.
Det kunde inte blivit bättre än såhär!

spirituellt

En tanke om “Helg i Reiki utbildning

  1. Maria Pettersson says:

    Hej! Jag är intresserad av att eventuellt gå kurs hos dig! Jag har en sjuksköterske utbildning samt zonterapi och Taktilmassage utbildning helkropp, har alltid varit intresserad av det mediala och skulle vilja lära mig mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.