fbpx

Reiki kan skapa balans i din livsenergi

#Reiki

REIKI kan verkligen skapa balans i din livsenergi 🙌

Jag känner mig så otroligt tacksam när klienter berättar hur det upptäckt min hemsida www.spirituellt.nu och hur det ”känt inom sig” när de sett mitt fotografi på hemsidan.

Klient 1. 🙌

En klient ringer och säger ”jag blev guidad till dig” eller ”jag såg din sida och kände direkt att den kvinnan skall jag gå till” och så kommer klienten för en vägledning, coaching session, kurs, utbildning eller Reiki behandling. I detta fallet var det en Reiki behandling, på plats, två timmars restid från mig där jag finns i Frufällan, 15 min från Borås centrum.

Resan ner var jobbig och ännu mer påtaglig om man har drabbats av svår sjukdom vilket hen hade. Klienten hade en lång behandling framför sig och ville komma till mig för en behandling innan. Under själva behandlingen kunde klienten slappna av helt och nästintill ”svävade ovanför massage stolen” och då kunde jag ”känna” i min fysiska kropp, att det var något som inte stämde på klientens vänster sida, ca 10 – 15 cm från hjärtat och jag frågade om hen hade gjort ett ingrepp där? Varpå klienten svarar nej. Jag förklarade vad jag kände och klienten skulle ta det med sig till läkarundersökningen nästa tillfälle.

Drygt en vecka efter behandlingen hos mig får jag ett samtal av klienten som berättar att läkarna konstaterat att shunten som klienten haft i vänster arm, hade vandrat och satt sig exakt på det ställe som jag ”kände av något” i min fysiska kropp. Det var en tydlig bekräftelse för både mig och klienten som påtalat detta för sin läkare.

Klient 2. 🙌

Ytterligare en fantastisk människa hör av sig och vill komma på en Reiki behandling och har ”blivit guidad till mig” genom en stark känsla vid besök på min hemsida. Den här klienten har varit svårt sjuk och vill nu gärna boosta sin livsenergi och förklarar att vissa värden inte sett så bra ut på proverna hos läkaren. Under själva behandlingen blir klienten helt avslappnad och upplevde det som ”vågor som strömmade fram och tillbaka i kroppen” vilket var en helt underbar känsla, en känsla att vara närvarande och fullt vibrerande av liv efter lång, svår sjukdom.

Drygt en vecka efter behandlingen ringer klienten och berättar att ”jag mår så bra, var hos läkaren som konstaterade att de höga värden jag haft hade gått ned” och nu väntade ytterligare röntgen och utredning.

Det är en sån fantastisk känsla att få uppleva detta med klienter och verkligen få möjligheten att göra skillnad i deras liv 😍

Vill du veta mer om Reiki och Reiki behandlingar 

Eller så skickar du ett PM till mig eller ett mejl på carina@spirituellt.nu så får du mer djupgående information.

👉Du kan också utnyttja ditt #friskvårdsbidrag via Epassi Sweden för att komma på en reiki behandling hos mig.

Varmt välkommen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.