fbpx

Borås runt på 109 dagar möter CH Spirituellt

Borås Stad

Borås runt på 109 dagar –
och företaget CH Spirituellt var nummer 41 i raden……

Fredagen den 14 februari på alla hjärtans dag, hade jag Carina, företagare och grundare av företaget CH Spirituellt besök av Borås Stad.

Borås Stad besöker just nu företag, små som stora, för att ta reda på hur det är att driva företag i Borås och vad spännande att de ville komma hem och besöka mitt företag där fokus ligger på personlig utveckling och helhetshälsa på alla nivåer, för ett friskare och mer välmående samhälle.

Medverkande på mötet hemma hos mig var: Kommunalråd Ulf Olsson (S), företagare Carina Hammarsten, Kommunalråd Kerstin Hermansson (C) Helena Ruderfors (politisk sekreterare) och Per Florén (tjänsteperson) som tar bilden.

Trevligt bemötande och ett genuint intresse för mitt arbete inom helhetshälsa

Den här dagen till ära hade jag personligen bjudit in utbildningsledaren Henrik Koskela från Yrkeshögskolan i Borås och Anders Frisk från Connect Sverige Väst.

Detta för att jag sedan snart två år går en utbildning som Digital Business Developer där jag tar examen i maj och kände att min koppling till näringslivet och Borås stad skulle kunna vara en röd tråd på detta besöket med Borås stad. Detta för att jag för två år sedan gjorde en språngbräda via Connect Sverige Väst med mitt eget företag och när jag nu också gör min LIA (Lärande i arbete) på Connect Sverige Väst i Borås under en 14 veckors period där jag får möjligheten att sitta med i företags analyser, kompetenspaneler och mycket annat spännande som Connect kan erbjuda både små och stora företag när det gäller t ex start up, scala up och mycket mer.

Under mötet diskuterades flera viktiga frågor som bl a:

  • Ser ni några utmaningar på kort och lång sikt?
  • Hur är det att driva företag i Borås?
  • Vad har ni för övrig input till oss i staden?

Borås StadDet blev ett mycket trevligt och givande möte, med fokus på företagande men framför allt tjänster, värde, hållbarhet, nytta, studentbostäder och helhetshälsa för människan och samhället i stort, för ett friskare och mer välmående samhälle på längre sikt. marknadsföring

Spännande framför allt att det fanns ett genuint intresse i det arbetet jag gör inom mitt företag och dessutom att få berätta  men framför allt visa vad jag faktiskt arbetar med, vart mitt fokus och min vision ligger och samtidigt få sprida kunskapen om helhetshälsa på alla nivåer fysiskt, mentalt, emotionellt och själsligt genom Reiki energimedicinska behandlingar och regression, för att kunna skapa liv, livskraft, värde, nytta och viktigaste av allt att kunna förebygga ohälsa genom hållbart välmående, välbefinnande på längre sikt, i vårt samhälle.

Carina Hammarsten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.