fbpx

Yinyoga & Reiki energi medicin

spirituellt

Idag har vi avnjutit både ett passa i YinYoga och en meditation i Reiki energier för att höja energiflödet i kroppen

Med ett ösregn och full storm utanför fönstren satt vi sju stycken inne i den mysiga lokalen på Yogakällan i Borås och kurade ihop oss under filtar, med bolster, filtar, kuddar på mjuka yoga mattor och fick uppleva ett fantastiskt YinYoga pass med Yogisen Anna Holma från Göteborg.

Jag som aldrig gör yoga annars fick en utmaning att klara av de övningar som YinYoga innebär och jag klarade vissa väldigt bra och andra mindre bra. Men poängen var egentligen inte själva rörelserna utan att få igång ett fritt flöde av energi i kroppen ”qi”.

Vi fick efter yoga passet höra Anna berätta lite mer om YinYoga och vad som egentligen händer i kroppen när vi gör dessa rörelser både vad det gäller våra meridianer och vår bindväv som vi behöver ha så elastisk som möjligt under hela vår livstid. Enligt den kinesiska medicinläran så har vi alla en livskraft inom oss som vi kallar för qi och som flödar i våra fysiska kroppar. När vi gör de olika positionerna stimuleras bindväven och på så vis balanseras flödet av qi i kroppen. Och ibland skapas det stagnationer i dessa flöden som vi då kan lösa upp och då får vi igång cirkulationen igen.

När vi sedan hade tagit en paus med Te och dadlar, kex och frukt så var det dags för en liten mini föreläsning i Reiki energi medicinska behandlingar.
Jag berättade dels hur jag kom i kontakt med Reiki den allra första gången 2002 och hur den förändrade hela mitt liv, som hade varit väldigt jobbigt under några år i ett destruktivt förhållande som kunde ha slutat riktigt illa om jag inte tagit mig ur det i rätt tid. Jag berättade också om den Ängel som gav mig möjligheten att släppa all min rädsla, all trauma och destruktiva tankar som jag haft och hur dessutom livet tog en helt annan vändning efter min första reiki initiering och jag fick mitt ”kall” där och då på plats inför alla kursdeltagare som fick uppleva en helt underbar Ängel som lyset upp hela min kropp och den kärleken Ängeln kom med spred sig till alla deltagare på den Reiki kursen.

Efter föreläsningen så ville jag få dessa fantastiska deltagare att uppleva Reiki energierna och dessutom få en möjlighet att höja energierna i kroppen och dessutom få uppleva ett möte en av sina närmaste guider för att utav honom/ henne få en symbol som bekräftar att de finns med dem på deras väg genom den personliga utveckling, som livet ändå är. Meditationen gick ut på att grunda sig ordentligt och sedan höja energierna i kroppen för att nå upp till de energinivåerna som våra guider befinner sig och nästan alla fick möta sin guide och få en eller flera symboler med sig ner, tillbaka till rummet.

Efter meditationen fick alla dela med sig av vad de upplevt och sedan gav jag dem en liten ”hint” av vad Reiki energin kan upplevas som. Samtidigt som jag ger dem reiki kan jag också ”känna in” det som är viktigt, eventuella budskap eller fysiska symptom och jag gav dem det jag kände, upplevde och såg.

Det blev en helt fantastisk dag i underbara energier, förståelse, ödmjukhet och upplevelser – ett helt klart värde för dessa fantastiska deltagare som har så mycket mer att uppleva framöver och dessutom utveckla.

Tack Anna Holma för att du gästade CH Spirituellt med din Yinyoga och tack alla deltagare för en helt fantastisk dag och tack till Anne på Yogakällan för att vi fick hyra lokalen som också var helt rätt för detta ändamål.

 

Carina Hammarsten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.