fbpx

CH Spirituellt startar ett samarbete med ByButeo

Fredagen den 13 september 2019 blev dagen som skulle komma att betyda allt för den medvetna människan, som har en önskan om att medvetet eliminera onödig stress och rädsla för att kunna leva sitt liv lycklig. Inspiratörer träffas för en Kick-off!

För två år sedan satt jag, Carina Hammarsten och funderade ut ett koncept tillsammans med min son, om en samverkan mellan olika företag under en och samma digitala plattform där jag tillsammans med andra egna företagare skulle erbjuda helhetshälsa till den medvetna människan som sökte eller ville finna sin inre styrka, kreativitet och potential, genom en helt digital plattform. Jag kände att nu var det dags att starta något sånt här för att vi behöver samarbeta mer som företag för att kunna åstadkomma något hållbart när det gäller människors hälsa och få ett friskare samhälle. Men det fanns inget intresse så länge det kostade pengar och jag kände inte att jag hade kapacitet och ekonomi för att dra hela lasset på egen hand så jag fick lägga det på hyllan ett tag under tiden som jag studerar. Under den här perioden fick jag dessutom besök av en stor Ormvråk som landade en dag på vår nybyggda altan. Innan jag hann ta ett fotografi hade han brett ut sina enorma vingar och i en rasande fart drog han iväg bort över Öresjö. Han var enorm, beige och hade ett fantastiskt mönster och dessa ögon, som tittade rakt in i mina ögon. Vi stod där och tittade på varandra och på en millisekund var han borta. Jag har aldrig upplevt en så stor fågel på så nära håll – det var helt fantastiskt och det första jag kom att tänka på var ”tänk om min pappa varit här nu, han älskade naturen”.

En dag (ca 6 månader senare) fick jag en vänförfrågan på Facebook av en fantastiska kvinna som heter Rebecka Gabrielsson, som undrade om jag hade lust att bli en av elva inspiratörer på hennes plattform? Jag kikade lite på hennes koncept och när jag såg att det var liknande vision som jag själv haft sedan 2 år tillbaka, så blev jag fantastiskt glad över att det fanns ännu en driven med samma vision om ett friskare samhälle och tackade naturligtvis ja till hennes erbjudande. Igår hade vi en härlig kick-off på ett framtidskoncept som kommer att bli så förbannat bra för ALLA.

Konferens & Kick – Off

En väl planerad konferens på Kreativ Kraft och kick-off blev det för ett gäng energigivande egenföretagare som slog samman sina påsar mot ett gemensamt mål om holistisk hälsa i Linköping på Stångs magasin och det blev en fantastisk dag som vi sent kommer att glömma. Många reflektioner och mycket mental träning under gårdagen i gänget. Vi har alla varit i situationen där vi upplevt stress, rädsla men ändå tagit oss över mållinjen och med gemensamma tankegångar kring hur man eliminerar onödig stress och skapar det liv man önskar för att må bra i ett högre syfte, kommer vi nu tillsammans göra detta möjligt för alla. Vi är idag ett härligt gäng på nio inspiratörer och innan årsskiftet hoppas vi på att bli elva stycken. Vi känner oss redo för att gå mot et gemensamt mål och det är att skapa ett friskare samhälle genom holistisk hälsa.

ByButeoFör mina följare till CH Spirituellt, som inte känner Rebecka: Vem är du Rebecka och hur firar du den här dagen?

Jag tränar medvetet på att reflektera och fira framgång. Jag älskar att dela andras framgång, mer än min egna. Fråga inte varför, svaret är långt.

Vad skulle du vilja berätta mer om dig själv och den här fantastiska kvällen?

– Många tror att jag trivs med att hamna längst fram. Så är inte alltid fallet, men ibland händer det. Så när andra ger mig sin tid förstår jag att det finns en orsak. Och när flera är med och firar det jag räknar till min framgång och lyfter mig min process i är det nära till tårarna vi stavar tacksamhet.

Vad kan du dela med dig för kunskap och erfarenhet om dig själv?

– Min lyra har många strängar. Det behövs för att jag ska kunna ta mina ackord.
En sträng är ByButeo – mental träning & högre syften Nu, fem år senare är vi nio inspiratörer som letar efter nummer tio och elva, som vill dela en mission. Eliminera onödig stress och rädsla för att göra människor lyckligare. Var och en av oss gör det utifrån sina kompetenser och förutsättningar, utifrån sina erfarenheter och metoder.

Hur vill du dela med dig av Kick-offen?

– Varsågod och ta del av firandet. Ännu vi ett kliv dit vi ska. Tack Stångs Magasin att vi fick en skön AW i ert vardagsrum …

Här bjuder vi alla på lite fler bilder från vår härliga Kicki-off i Linköping.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.