fbpx

Kursen via Skype blev en höjdare idag

spirituell terapeut

Idag har jag haft sista delen av den Spirituella terapeut utbildningen

Det blev en fantastisk kursdag för både mig och mina elever, som är så otroligt duktiga. Jag är så tacksam över att se vilken fantastisk utveckling de har gått igenom och hur de verkligen har vuxit i sin utbildning. Och det värmer verkligen min själ att höra att ”utbildningen varit givande och mycket uppskattad”.

Spirituell terapeut är en alternativ terapeut som ser hela människan

Hela utbildningen har gått ut på att se människan ur ett holistiskt perspektiv och det är det som vi alla behöver göra, se de bakomliggande orsakerna till de fysiska symptomen som blir i vår fysiska kropp så som värkproblematik, depressioner, ångest, panik ångest, inre och yttre stress. Vi vet ju alla att stress är orsaken till många av de vanligaste fysiska sjukdomarna som kronisk värk, Fibromyalgi och nu har vi även ångest och depression som i sin tur leder till utbrändhet, där kroppen för länge sedan signalerat att den inte orkar mer men där man då bortsett från dessa signaler och kört på som vanligt.

spirituell terapeut

För att kunna jobba på alla nivåer, fysiskt, mentalt, emotionellt och själsligt så måste man vara öppen för att se människan i ett större perspektiv, ett holistiskt perspektiv med flera lager att skala av och att ta sig igenom för att nå en hälsa på alla nivåer. Eleverna får göra praktiska övningar genom

De får lära sig stresshantering och hur man slappnar av via Reiki behandling
– Medveten närvaro, mindfulness och meditation
– Lära känna sig själva och sin kropps signaler
– Det får lära sig att förändra sin livssituation
– De får samtal, vägledning och coachning
– Spirituella inre resor (som Carina själv har utvecklat)

Utöver detta har vi också provat på att gå tillbaka till tidigare liv i regressions behandling, vilket var väldigt spännande. Vi utforskade liv som skulle kunna påverka oss i detta livet men också i nästa liv. Vi har kikat på emotionell inverkan på kroppen (vilka symptom det ger) mental inverkan på kroppen (vilka symptom det ger) fysisk inverkan på kroppen (vilka symptom det ger) själslig inverkan på kroppen (vilka symptom det ger) och också blockeringar som skapar fysiska symptom, så vi har i stort sett gått igenom hela kroppen i den här utbildningen. Vi har också gått igenom de olika systemen och olika dimensioner som finns, Energisystem och energier, Spirituella inre resor och tolkningar, Spirituella världen och andra dimensioner och hur vi kan navigera oss i de olika energi frekvenserna och energi nivåerna och det har varit så intressant att höra elevernas men också min egen utveckling i detta. Underbart är att man blir aldrig fullärd, det finns alltid något nytt att lära sig och upptäcka, uppleva.

Det har helt klart varit ett givande år av mycket kunskap, erfarenhet, utveckling och engagemang – helt fantastiskt.


 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.