fbpx

Den inre resan

#deninreresan

Boken ger dig personlig utveckling – du finner nycklarna och verktygen inom dig

CH SPIRITUELLT och Carina Hammarsten, författare samt spirituell coach i samarbete med Ariton Förlag AB och ARC Publishing presenterar antologin:

DEN INRE RESAN – du finner nycklarna och verktygen inom dig.

Hur kom du på idén med boken?

– Boken är en vision som jag haft sedan jag startade mitt företag och började arbeta med helhetshälsa på alla nivåer. Jag upptäckte genast att kurselever och klienter gjorde en fantastisk personlig utveckling genom de kurser och utbildningar som jag erbjöd dem och så har det varit redan från start 2014. Så  jag vill att du gör dig redo att ta del av inspirerande berättelser från tretton fantastiska författare som delar sina framgångar genom sina inre resor och personlig utveckling som de gjort genom åren.

Vad handlar boken om?
– Hur de genom självledarskap, självkännedom, kreativitet och hållbarhet skapade ett värde för sig själva, ett värde som de nu vill dela med sig av till dig för att inspirera dig att leva det liv du drömmer om.

Är det flera författare?
DEN INRE RESAN är en samling inspirerande, reflekterande och kreativa aha – upplevelser skrivna av kvinnor och män som på sin livsväg har mött sina största utmaningar, rädslor och inom sig, funnit verktygen och nycklarna för att skapa det liv de lever idag. Här kan du läsa mer om varje författare.

Boken skall inspirera dig att våga leva ditt drömliv, och på egen hand skapa ditt eget liv så som du vill leva det med din inre kunskap och erfarenhet som vi alla bär på innerst inne. Vi är alla var och en unika och har olika grund att börja vår livsresa på – men vi når alla målet, när vi når personlig utveckling på alla nivåer, fysiskt, mentalt, emotionellt och själsligt. En resa i vårt inre som skapar alla förutsättningar i det yttre och i Universum.

Författare: Carina Hammarsten, Angela Askelll, Evelina Roos, Jenny Sundman, Karin Rosell, Kristina Jennefelt, Lucy Larsson, Michael Henell Timander, Mikael Säflund, Patric Svanberg, Peter Mäkelä, Romina D´larte, Stina J Helenefors

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.