fbpx

Vägledning hämtad från tidigare liv

Vi som tror på tidigare liv och dessutom har upplevt saker som vi faktiskt har kunnat koppla till tidigare liv, vi vet ju att det går att hämta information, budskap och vägledning som kan hjälpa oss här och nu…

För att göra en längre vägledning lite kortare så vill jag ( med Lasses godkännande) här berätta för dig (du som kanske fortfarande tvivlar på att vi har levt tidigare liv innan vi föddes här på jorden) att Lasse fick en möjlighet att återkoppla med en ”gammal vän” från ett av hans tidigare på Irland.

Hela sessionen och vägledning ägde rum på distans där jag sitter helt ensam, hemma i mitt kursrum i Frufällan och kallar ner Lasses närmaste guider, hans så kallade spirit team som finns med honom dagligen i hans arbete i vardagen såväl som i hans andliga och spirituella arbete, med sin egen utveckling inom detta. Och under tiden som jag skriver så att fingrarna värker, på ett helt vanligt kollegieblock, så öppnas plötsligt porten till de energifrekvenser som för mig håller slöjan till tidigare liv, framtiden, tiden ovan och tiden nedanför och så dyker ett av Lasses minnen upp från ett av hans tidigare liv i Irland. Allt utspelar sig som en svartvit film eller ett rörligt svartvitt fotografi framför mina ögon och likaså inom mig och det känns som att jag faktiskt är på plats i det där lilla trähuset, med det karga landskapet runtomkring och där jag kan se och höra vågorna slå mot enorma klippor intill huset och det är full storm utanför huset. Vinden viner och inne i ett kargt, slitet men ändå varmt och kärleksfullt kök sitter Lasse, 80 – 90 år gammal, med fårat ansikte, glimten i ögat och ler med ögonen. Han sitter i en gungstol och har gamla slitna byxor, en stickad tröja på sig och han håller takten med handen till ett helt underbart fiolspel som någon (jag kan inte se vem det är) mittemot honom sitter och spelar. Utanför slår stora vågor mot klipporna och regnet öser ner, det är full storm och det känns skönt att sitta inne i köket, med ett dunkelt ljus enbart från stearinljus och en fotogenlampa som står på bordet intill gungstolen.

Fiolspelet känns ända in i benmärgen och det går rysningar genom min kropp, så underbart att höra och framför allt att se tårarna trilla nerför Lasses kinder av glädje (inte av ledsamhet) utan glädje tårar för att han är tacksam och tillfreds med det livet har gett honom, med en förkärlek till det enkla i livet till naturen och till tonerna av fiolen som ljuder genom rummet. Bara ett sånt där ögonblick som dyker upp från ingenstans men som ändå vill påminna Lasse om det som ger honom kärlek, värde och hållbarhet genom livet redan då och hur han ser på livet idag.

Personen som spelar fiolen i detta tidigare liv ville ge sig tillkänna och visa för Lasse att han finns med honom i allt han företar sig när det gäller det kreativa skapandet och kärleken för detta.

Vägledningen skickar jag sedan till Lasse för att lyssna på som ljudfil och när han lyssnat så beskriver han sin uppfattning såhär:

Jag vet inte vart jag skall börja men jag skriver lite här först. Jag kommer att lyssna fler gånger (behövs för att smälta detta. Min första del handlar om mina känslor. Jag har aldrig reagerat så starkt känslomässigt någon gång. Tårar, skratt, rysningar, alltså helt galet. Igenkänning på flera plan. Jag har haft kontakt med någon (en guide) jag valde att kalla honom för Mark O’Malley, en irländare och jag har skrivit en låt som heter friends forever som jag har dedikerat till honom.

Det som lockade mig till mest skratt var det om att jag har försökt lyssna vad man tycker istället för att prata. Såååå mycket jag. Men jag har blivit mycket bättre på att prata och ta konflikter. Delen med att stå upp för tankarna om min kompetens och mitt kunnande är spot on. Jag har alltid satt mig själv inom parentes och lyfter hellre andra. Utav någon anledning så tror jag inte tillräckligt mycket på mig själv.

Återkommer med mer och jag tar hellre ett samtal nästa gång men jag behöver lyssna fler gånger på detta. Blev grymt berörd av allt. stort tack för det du delar med dig av och jag vill också säga att jag tycker att du är grym på att förmedla med din röst. Så behagligt att lyssna på dig.

Så med andra ord –  visst finns det möjligheter att faktiskt både uppleva sina tidigare liv och att dessutom få både budskap och vägledning från dem, för att lättare kunna göra val i detta livet, här och nu….och här kan du lyssna på låten som Lasse skrivit till sin vän från (den andra sidan) Irland.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.