fbpx

Djurkommunikation och ridskola

#bosenlöwsislandshästar

Hästar har varit mitt allt i yngre år

Men efter att jag blev avkastad en häst som 14 åring, så har jag aldrig vågat gå nära ett stall igen.
Förra veckan medverkade jag på en workshop som djurkommunikatör Marie Bosenlöw hade hos oss på Spirituellt och då fick ajg äran att möta Rauni på bild och läsa av honom. Och detta gick hur bra som helst. Jag kände en slags dragning till honom, som om han bjöd in mig. Jag frågade Marie om jag kunde komma ut och hälsa på den här Islandshästen Rauni och eventuellt försöka mig på att våga rida honom också och det tyckte hon absolut att ajg skulle göra.
Vi gjorde slag i saken och jag följde med henne ut denna dag, i snöoväder men ändå helt underbart att komma ut på landet och den friska luften som man annars bara kan ana inne i stan. När vi kom ut var det massor av snö på gården och i paddocken, så vi beslöt oss för att rida ut i byn istället. Det var spännande att få hoppa upp i sadeln efter så många år och inte var jag ett dugg rädd heller. detta var en absolut underbart snäll och lugn häst som gav mig hoppet och modet tillbaka.

a427dbe8ae-rani

En underbar dag att minnas.

/Carina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.