fbpx

En återblick på 2017

#spirituellt.nu

Så då är den sista dagen på det här året 2017 kommen och vi skall snart in i ett nytt, spännande år 2018 och med allt vad det har att erbjuda oss….

 

Det nya året 2018 skall vara något speciellt vad det gäller energier, öppning av portaler som skall ge oss en feminin och stark energi och öppning av den starka intuitionen hos oss alla. Det kommer att bli en fantastisk upplevelse för alla dem som vill stärka sin intuition, utvecklas och gå framåt på sin väg medans de som motsätter sig förändringen, kommer att bli kvar i sina karmiska lärdomar och fortsätta att jobba med dessa.

En återblick tillbaka på 2017
 
Att blicka tillbaka på 2017 ger mig en känsla av deja ´vu, då mycket av det som hänt detta året har varit en slags repris av det förra året och likaså året dessförinnan. Det har inte skett några större förändringar och det har även givit mig huvudbry och långa sömnlösa nätter många gånger och det här året känner jag att nu måste det ske en förändring och till min glädje har jag fått det till mig att det nya året kommer med både välstånd och förändringar till det bättre, stabilare hållet ekonomiskt vilket gör det lättare för mig framöver.
 
Starkare energier
 
Jag vet att energierna kommer att vara starkare under året 2018 och därmed har jag bjudit in min vän Karin Rosell och hennes fantastiska Energyday den 11 Mars 2018, så att vi kan lära oss mer om hur vi kan förändra livet med energier och se vår kropp som vårt tempel, som vi bör vara rädda om. Och lite längre fram det här året kommer min vän Pehr Trollsveden Abrahamsson hit och håller en kväll med Frigörande andning och efter honom kommer sedan en ny kurslärare att ta plats hos oss, som heter Rose-Marie Lundbäck och hon kommer att hålla en kurs i Munay-ki som tyvärr redan är FULLSATT.
 
Spirituellt.nu kommer att ha en hel del förändringar under 2018, med start redan i Januari då vi påbörjar vårt nya projekt med reklamfilmer, online kurser, intervjuer och podcast och mycket mer spännande står på schemat. Jag har också startat ett projekt som innebär att jag i Februari skall ta ett jätte-kliv med språngbrädan och blicka framåt i en vision om att förverkliga det jag så länge funderat på – Helhetshälsa.
 
Nya spännande kurslärare på ingång
 
Vi har många nya spännande kurslärare och inspiratörer på väg in och de kommer att visa oss vägen genom sina egna unika kunskaper och erfarenheter för att nå en bättre helhetshälsa under 2018. Flera olika behandlingar kommer att finnas för bokning på plats men även på distans under 2018, mer om detta kommer under Januari månad.
 
Sist vill jag nu naturligtvis tacka alla våra fantastiska kurselever, nya som gamla, behandlings klienter, samarbetspartners, nya som gamla, för detta fantastiska året 2017 och ser fram emot ett nytt, energigivande och fantastiskt år 2018.
 
Gott Nytt År
Carina Hammarsten
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.