fbpx

Julseans med många besökare från den andra sidan

#spirituellt.nu

Julseansen blev som förväntat – en fantastisk kväll med många nära & kära

Pehr Trollsveden Abrahamsson var i sitt esse återigen och hade många besökare som väntade på rad ifrån den andra sidan för att lämna budskap till oss som satt i publiken.

#spirituellt.nu
Pehr Trollsveden Abrahamsson

Den ena släktingen efter den andra kom och besökte denna fantastiska och energirika stora sal i Allhuset på kapellvägen 3 i Frufällan. Och Pehr beskrev dem alla som personer, deras egenheter, deras utseende och livet de levde. En del fick han även namnet på, årtal som vart viktiga och råd och tips inför framtiden till flera i publiken.

Pehr Trollsveden Abrahamsson kör 45 minuter nonstop med besökare och budskap sedan är det dags för en välförtjänt fika paus och idag bjöd vi på kaffe/ te, pepparkakor, hembakad Ambrosia kaka, saffrans biscotti och skumtomtar. Efter fika pausen körde Pehr nonstop i ytterligare 45 minuter med flera budskap från den andra sidan. En del fick till sig att det kommer att ske en förändring inom kort, någon skulle utveckla sig andligt och medialt och någon fick ett budskap om att tänka på sin hälsa inför hela året 2018.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.