fbpx

Mingelkväll för en helhetshälsa

 
 

Yvette Lissman

Yvette Lissman är författaren och inspiratören som också jobbar med coaching, workshops och föredrag. NLP, hypnos, EFT och energi healing finns bl a som hennes verktyg. Hon är passionerad i det hon gör och medkänsla och engagemang är ledordet i hennes verksamhet och som människa. www.yvettelissman.se

#spirituellt.nuBoken ” Novali hjärta Sara” kommer ut lagom till jul och är en unik barnbok där kärlek får vara kärlek även i en samkönad förälskelse.
Boken är skriven för barn i åldern 6-9 år och speglar den där första spirande och fantastiska förälskelsen på ett åldersadekvat sätt. www.facebook.com/novalihjartasara  Boken ” Grab your Flirtivation” finns enbart på engelska och ger tips och råd hur man kan brygga broar och samhörighet mellan människor på många olika plan. På Inspirationsdagen kommer Yvette hålla en mindre skriv workshop om hur man kommer i kontakt med sin intuition och hur alla kan skriva , åtminstone för sig själva och genom det påbörja en resa i sitt inre och ta bort blockeringar.

Yvette kommer även hålla en hypnosövning som är tagen från hennes kurs: Bashypnos som hon med jämna mellanrum håller. Då får du på ett tryggt och lättsamt sätt prova på hypnos och känna hur det kan kännas. Hon håller även kurs i fördjupningshypnos och NLP.

Kersti Liljekvist Zebeda

Kersti Liljeqvist Zebeda är sjuksköterskan med ett intresse för nyttiga Gósaker så länge hon kan minnas.

#spirituellt.nuHon är sjuksköterska, utbildad Akupunktör, Kinesbiolog och Massör. Hon har genom åren arbetat mycket med kost och tränings- rådgivning.
Hur bör jag äta för att prestera optimalt?
Vad kan jag ändra för att må bättre?

Hon har också arbetat mycket med olika energiblockeringar som hindrar oss att gå vidare i livet. Hon föreläser ofta om kropp och hälsa på olika sätt och hon har coachingsamtal för att hjälpa människor att hitta rätt och kunna gå vidare i livet. Hon brinner för nyttig Choklad & driver Zebeda Chocolate AB. Hon är författare till 2 Böcker. Henne ser ni ofta med en chokladbit i handen! Fika nyttiga chokladbollar, lyssna på Kersti Zebeda på Radio P4 Sjuhärad om chokladbollar inför hennes boksignering.

Åse Jofur

Åse Jofur har alltid haft kontakt med andevärlden men kanske inte alltid förstått det.

Hon är en spirituell healer, ett mentalt, trans och fysiskt medium. Den här dagen kommer hon att berätta om de olika sätten andevärlden förmedlar sig till oss. Hon kommer att besvara frågor som t ex: Vad är en spirituellt healer ?
Vad är ett då ett medium,och vad betyder olikheterna?
#spirituellt.nuHon brinner för att sprida och vägleda mellan våra olika dimensioner. Att läka och heala, balansera och sprida den kärlek andevärlden vill förmedla till oss. Mellan oss som är i fysisk kropp och de som lever i vidare i andevärlden. Hon kommer att bjuda in den eller de som har möjlighet att komma igenom henne i djuptrans från andevärlden.
Den som kommer igenom kommer att förändra Åses utseende, hennes kroppsform och använda henne för att tala igenom. Den röst den personen hade sist i fysisk kropp kommer vara densamma.
Hon blir vad som kallas överskuggad och lämnar tryggt över en stund till kommunikatören från andevärlden.

Lena Ramplin

Lena Ramplin, har arbetat många år med vård och omsorg. Nu sadlar hon om och går sista veckan i utbildning till medicinsk Aromaterapeut.

#spirituellt.nuHon ser fram emot att bli sin egen och fortsätta arbeta med människor fast både i förebyggande och helande syfte. Hon använder sig av olika behandlingar som Raindrop tekniken, reflexologi, massage, vitaflex, NAT = neuro aromatisk teknik. Så småningom utökar hon med fler andra behandlingar.

Under den här dagen kan du njuta av en prova på behandling i aromadofternas- och oljornas värld.

Carina Hammarsten

Carina Hammarsten är i grunden utbildad svarvare/ svetsare och maskinoperatör men hon tvingades skola om sig till Multimedia Producent och efter att ha hamnat i en livskris pga svår, kronisk Fibromyalgi, påbörjade Carina sin utbildning till Reiki Master och Diplomerat Medium år 2002 och det är drygt 15 år sedan. Och i Februari 2014 startade hon sitt företag Spirituellt.nu

#spirituellt.nu

Att få möjlighet att arbeta med hjärtat som utgångspunkt och följa sin inre känsla i allt hon företog sig, gör att varje vägledning, initiering, behandling, personlig utveckling och kurs utformas och anpassas efter hennes egen personliga kunskap och efter individens, klientens och kursdeltagarens egna unika förmågor. Att verka utifrån den det högsta bästa för alla och envar gör att Carina befinner sig i ett tillstånd av ständigt flöde, vilket fyller henne med energi, styrka och kraft. Att arbeta i fullständigt flöde, utan att uppleva någon som helst trötthet, förlust av energi eller motivation inspirerar både henne och alla de fantastiska och underbart unika människor hon möter på sin väg.

Carina kommer att berätta sin historia om hur Reiki, personlig utveckling och meditation förändrade hennes liv. Hon kommer också att erbjuda Reiki behandlingar på plats.

Varmt Välkomna till en dag i helhetshälsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.