fbpx

En fantastisk helg i energier

Det här blev en helg helt över förväntan i underbara energier

Under två heldagar har ett gäng goa tjejer utvecklat sin intuition och lärt sig att öppna upp sin fulla kraft, kreativitet, potential till att skapa en helhetshälsa på alla nivåer – fysiskt, mentalt, emotionellt och själsligt. Underbart är också att flertalet av dem arbetar in vården och psykiatrin och har stor kunskap om människan redan innan och bygger nu på med den alternativa delen där man sammankopplar kropp och själ, det som vi alla vet innerst inne är så otroligt viktigt.

Det har varit en lärorik helg, där man delat med sig av sin egen inre kunskap (den som man bär med sig från tidigare utbildningar inom det mediala och andliga) i  samarbete för att dela med sig och skapa något större, för en bättre hälsa och samhällssituation helt enkelt.
Människor som aldrig sökt en större mening eller varit intresserade av det andliga, mediala och spirituella kanske inte förstår helheten i att utveckla alla sinnen och att skapa en balans mellan de olika nivåerna, men de av oss som sett den större bilden av vad det kan ge människan, välbefinnandet som kan återvinnas, mindre stress och utbrändhet i samhället – vi kämpar vidare för att skapa något som vi innerst inne tror på, helhetshälsa.

Jag som har samlat all min erfarenhet i den här kursen och som nu vill dela med mig av mina egna erfarenheter,  kunskap, upplevelser och bekräftelser kräver inte att alla skall förstå vad det är jag arbetar med och faktiskt kämpar för, men en vision om ett friskare samhälle är något som ligger mig varmt om hjärtat och att få dela med mig om hur jag själv lyckades vända mitt liv och att det faktiskt finns en väg ut ur stressen, oron, ångesten är bekräftelser jag gärna vill dela med mig av.

Jag vill tacka alla kurselever för den här helgen och vi ses snart igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.