fbpx

En resa i ljuset

En resa i ljuset där du tar emot budskap från ditt högre jag

Jag hade absolut inga som helst förväntningar inför den här sessionen med Gunilla och Chere istället ville jag vara neutral, men öppen för vad jag skulle få möjligheten att uppleva. Och det skulle bli så spännande att få uppleva en resa som någon annan än jag själv utför. Sessionen startade med att jag blev uppringd via skype på bild skärm och det var trevligt att träffa dem som skulle utföra själva behandlingen. De började med att förklara på både svenska och amerikanska hur det hela skulle gå till och vad de ville att jag skulle göra – slappna av, sitta i lugn och ro med slutna ögon och bara upplev a och ta emot budskap från mitt eget högre jag.

 

Upplevelserna

Det första som händer från min sida är att jag stärks upp längs ryggen och blir alldeles rak i ryggen, jag blir jordad och hela kroppen börjar att vibrera. Man förklarar att man ser det som att jag sitter fast innanför stora trästockar som står lutade mot varandra och jag sitter innanför dessa stockar. En struktur av stora timmer stockar runt omkring mig. Sedan kommer det in en guldenergi över hela mig och det kommer även en krabba och går längs en strand och budskapet till mig är att jag är fullständigt skyddad. Krabban står för Självinsikt genom kreativitet. Det kreativa öppnar dörrar för dig. En stor shamanistiskt kraft förmåga är att färdas mellan de olika världarna. Gränssövergångare Kraftdjuret, i det här fallet då Krabban, ger dig skydd och vägledning och är till stor hjälp i samband med shamansk healing. För en shaman är det viktigt att skyddas i samband med att han/hon rensar bort fästa andar och blockerad negativ energi hos en klient, för att healingen ska kunna utföras på ett säkert sätt. Shamanen visar den krabban/ den andliga guiden respekt och  ödmjukhet.

Det kommer också en solros, fullt utblommad som vänder sig emot mig (jag älskar solrosor). Plötsligt kommer det in en lightbeing (ljusvarelse) som är ren vit energi, med en pitch black aura (helt svart aura) runt omkring sig minst 20 cm bred. Den här energin är strukturerad i sin energi och noterar allt jag gör, utan att analysera det, den här energin är långt bort, långt högre upp, ifrån allt det där med att analysera det som sägs och görs, han bara noterar/ antecknar. Jag fick också namnet på den här guiden, men det vill jag behålla för mig själv. Och därefter kommer det in någon som talar ”light language” så Chere börjar prata på ett mycket roligt sätt, samtidigt som det möter upp inom mig, för jag har ljus språket (Light language) i min DNA kod och jag känner i huvudet hur jag försöker att översätta språket. Då kommer den enorma pyramiden i blå färg som sträcker sig mot himlen och skiftar över i mörk lila färg och himlen bakom blir alldeles blå och nedanför ploppar det upp flera ”små tornados” som virvlar runt för att rensa rent runt pyramiden. Blue pyramid like a mountain, snow capped, turned to purple with a clear blue sky. Mini whirlwinds, iridescent all over the field in front of the mountain.

Med en gång förstår jag att det är spiralerna/virvlarna som de ser, som jag använder mig av i mitt arbete med den spirituella inre resan, för mina klienter kan se och uppleva dessa spiraler när jag gör resan eller mina spirituella healing behandlingar på dem. Pyramiden i mörk lila står för min spiritualitet och den blir högre och högre och sträcker sig längre upp mot himlen. Min aura blir lila och orange, orange som i kreativitetens färg och plötsligt hör Chere orden ”Prime creator” vilket betyder ”det högsta”. Jag får också bekräftat (som jag vet sedan innan) att jag levt i Egypten och budskapet där blir en Lilja i guld (min logga är gjord efter en lotusblomma), där liljans stjälk ligger längs ryggraden och själva blomman öppnar sig via krobchakrat (Egyptiangolden lilly coming along the spine and out the top of the head.) Det kommer också småfolk, minst 8 stycken av dem (Red, shining,sensuous lips, smiling on a pair of glasses, where the lenses are. 8 small people, giggling, rolling dancing around with this image. En stor bokstav ”I” kommer också tydligt som står för ”I am” A Capital I flowing and swaying) Just remembered you t;aking a swimming pool ladder and fitting it on the edge of the pool with a bottom going into the water. Jag hoppar ner i poolen och följer med flödet…..

Min egen personliga bekräftelse på guld energin blir väl min Guldorb som jag har på ett av mina kort tagna i Grekland för drygt 4 år sedan nu. Den fanns bara med mig på den bilden och jag har fått det till mig att det är min förstfödda son, som jag förlorade i 5 1/1 mån vid spontant missfall och han sägs följa mig i livet, och finns alltid vid min sida när jag arbetar med andevärlden och spirituella världen och jag är fullkomligt skyddad av honom och allt han rör vid blir till guld. Han är min vägledare och det var aldrig meningen att han skulle anta en fysisk form, han stöttar mig istället i mitt andliga arbete dagligen.

Han kom till mig i England, när jag närvarade på the great healing celebration i Juli 2018 och apporterade en liten barntand till mig, via butiksbiträdet och disken på shoppen på Arthur Findlay. Det blev en härlig bekräftelse som jag aldrig kommer att glömma och ännu starkare blev det när jag fick veta av Libby på skolan att ”han är din ständiga följeslagare och stöttar dig alltid och skyddar dig när du färdas genom dimensionerna och de olika världarna”.

Under hela sessionen släppte jag en hel del, framför allt fysiska symtom som hjärtflimmer, jag fick också flera bekräftelser och kunde bekräfta deras upplevelser som de fick (härligt att kunna ge feedback) tryck över bröstet, vibrationer som legat under ytan ett tag tillbaka och skapat oro i kroppen men som varit en del av transformationen. Och såhär dagen efter den här sessionen så mår jag väldigt bra, jag är lugn, jag kan känna energier flyta runt omkring mig och saker vibrerar liksom men det är fullt normalt, för jag vet att det är mina spiraler som jobbar för att rensa bort det som jag möter i olika världar, dimensioner och parallella världar på mina spirituella inre resor.

Det är en fantastisk känsla att veta att mina spirituella inre resor var ett kall, något som jag skulle skapa för att hjälpa människor att rensa bort nagativ energi/ blockeringar m m på deras väg genom livet, för att nå en helhetshälsa och full potential.

För mer information om en Global collaboration of light och om du som läser skulle vara intresserad av en sån här session, så kan du boka den via Gunilla och Cheres sida. Fantastiska människor, underbara energier hade de båda två och det kändes som ”hemma” att sitta i sessionen tillsammans med dem båda. En upplevelse som jag kan rekommendera lika starkt som mina egna spirituella inre resor.

Vill du veta mer om Carina Hammarstens Spirituella inre resor på distans?

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.