fbpx

En regression som slog alla rekord

spirituellt medium

Vilken fantastisk start det blev på den här utbildningen

Tre helt olika kvinnor kan ha så otroligt mycket gemensamt och då menar jag naturligtvis det spirituella och personlig utveckling.

Premiär av: Spirituellt medium utbildning 28 – 29 september

I helgen vart det äntligen premiär på den spirituella medium utbildningen för dem som vill utveckla sig både spirituellt och andligt inom personlig utveckling och tre förväntansfulla kvinnor träffades för första gången och delade både erfarenheter av livet men också av det spirituella och andliga som de haft med sig sedan barnsben.

På schemat den här helgen stod det bl a att öva upp, känna in och arbeta med sin egen intuition, att lära sig att känna in olika föremål och att meditera. Under meditationerna höjde de sig i högre energier och allteftersom dagen blev längre fram på eftermiddag, så hade de utvecklat vissa färdigheter som de dessutom hade tvivlat på och känt sig osäkra inför förut.

Under kursens gång kände Carina som kurslärare av att eleverna skulle ha en stor behållning av att få prova på en regressions behandling, för att eventuellt kunna släppa på blockeringar, rädslor, osäkerhet som satt käppen i hjulet för dem under årens lopp. Och de fick vara med om, se, uppleva och känna av tidigare liv alla tre men ett av liven var extra markant för en av eleverna och de kom att bli en fantastisk bekräftelse på den här elevens intressen, sökande och fördjupning i bl a böcker, skrivande och sökande inom det spirituella, wiccans värld och mycket annat.

regression
regression

Elevens regression började med att hon snabbt kom ner i djupare meditation och avslappning, där hon fick gå nerför en trappa och vid trappans slut välja en dörr att kliva in i. Hon valde en dörr först men ändrade sig snabbt och klev ut för att gå in i nästa dörr istället. Väl därinne bad Carina eleven att se sig omkring för att se vart hon befann sig varpå eleven snabbt berättade att hon stod som på ett berg och såg ner över en liten by, förmodligen i Frankrike kändes det som, med små hus och ett litet torg. Carina bad eleven att ta sig nerför berget och fram till torget och väl på torget se på sina fötter och ben vad hon hade på sig och eleven förklarade att hon hade liknande stövlar och kjol och upplevde sig vara i dryga 25 års ålder, mörkt långt hår och var på torget för att köpa grönsaker, fisk och potatis. När hon handlat färdigt bad Carina eleven att försöka ta sig till det hus som hon bodde i och detta gjorde eleven snabbt och enkelt, klev in genom dörren och ställde sin korg med maten i på köksbänken i köket där en annan kvinna tog tag i matlagningen medans eleven gick in på något som kom att vara hennes eget rum, med en sekretär som skrivbord och en hylla full av böcker. På skrivbordet fanns flera papper skrivna och på några av dem kunde eleven läsa initialerna C.G  och hon förklarade att hon hette nog Catherine och när Carina frågade eleven vilket årtal hon befann sig på så svarade hon direkt ”1853” som om det vore helt självklart.

Carina frågade vad eleven kände in när hon stod där på rummet och vad hon t ex gjorde där och eleven svarade att jag skriver nog böcker, jag gillar att skriva och läsa iallafall, svarade eleven.
När regressionen sedan var över så bad Carina eleven att googla initialerna Catherine C och 1853 när hon kom hem för att se om det fanns ett samband med regressionen och tidigare liv i Frankrike eller England. Nedan ser du vad Google skrivit om det namn och årtal som vi sökte på:

Google, Wikipedia: Catherine Ann Crowe, född Stevens den 20 september 1803 i Borough Green i Kent, död den 14 juni 1876 i Folkestone, var en engelsk författare.

Hon hade mycken framgång med sina romaner, särskild Adventures of Susan Hopley (1841, flera upplagor), men vann sitt största anseende genom spiritistiska arbeten, bland annat The night side of nature, or ghosts and ghost seers (1848, flera upplagor ”Naturens nattsida eller andar och andeskådare”, bearbetad av Bjursten 1853).

Det blev en fantastisk helg, med många aha upplevelser, mycket givande och tagande bland kurseleverna men också för Carina som lärare i utbildningen att få se kurselever utvecklas så otroligt mycket på två dagar. Det bevisar för Carina att den här utbildningen var menad från början, när hon planerade den in i minsta detalj men också på ett sätt som gör att det går att lägga till sånt som Carina under utbildningens gång anser att eleverna bör få ta del utav och utbildningen är framställd helt efter Carinas alldeles egna, personliga erfarenheter och upplevelser och framför allt kunskap.

regression
Carina Hammarsten Kurslärare

Carina har märkt under de år som hon varit aktiv med sitt företag CH Spirituellt att de kurselever som vänder sig till henne och de som av en slump hamnar på Spirituellt.nu och känner sig dragna till Carinas kurser, utbildningar och workshops är just de elever som är genuint intresserade av att lära sig det holistiska synsättet på människan och att utveckla sin alldeles egen personliga förmåga för att kunna leva och verka för en holistisk hälsa på alla nivåer, den fysiska, mentala , emotionella och själsliga.

Carina som kurslärare är ödmjukt tacksam över att få vara med och bidra som mentor till dessa fantastiska och unika individer som på alldeles egen hand, skapar sin verklighet utifrån sin egen inre kunskap, erfarenhet och visdom för ett friskare samhälle….

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.