fbpx

Finbesök utanför mitt sovrumsfönster

Har haft finbesök idag av en enorm Falk. Jag hade precis ätit min lunch och skulle vila mig en stund när jag hör något skrika utanför sovrumsfönstret. Jag kikade ut och får se en Falk med en Kaja under fötterna på vår nybyggda altan!!! Rakt utanför fönstret, ca 20 cm från mig! Vilken mäktig syn, fågeln var enorm och tittade mig rakt i ögonen en stund innan han till slut lyfte och flög sin väg med kajan.

På djurens språk betyder Falken: Var segerviss, du är på väg mot ditt livs mål. Positiva budskap är på ingång. Min gåva till dig är att känna tilltro till framtiden. Wow! Vilken känsla, det är verkligen så!! Jag önskar att min far hade varit här för att se denna vackra , majestätiska fågel som han beundrade när han levde – men å andra sidan, kanske var det han som kom med budskapet!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.