fbpx

Vad är en spirituell inre resa egentligen?

Söndagen 10 oktober satt jag i en spirituell inre resa

Jag satte mig redan en timma innan jag skulle starta spiralen för att energierna var så starka inom mig. Jag förbereddes för en starkare energi än vanligt.

 

Jag heter Carina och jag har skapat den ”spirituella inre resan” under de senaste tre åren efter mina tre starka transformationer som jag haft mellan 2019 – 2021 och den här dagen var det en alldeles speciell inre resa som skapades mellan mig och klienten.

Jag började med att balansera upp alla chakran hos klienten och sedan började spiralen att snurra med hjälp utav en eldflamma, den stärkte energin ordentligt och det skapades snabbt en ring av levande eld runt våra kroppar när vi lyfta i spiralen. Ärke änglarna Uriel, Gabriel, Mikael och Rafael var med från starten. En helt fantastisk känsla.

Vi kom upp till ett enormt tempel, där man redan var förberedda på att klienten skulle komma iklädd en vit klänning med en lång vit cape på axlarna. Och vi började gå fram emot altaret där två guider stod och väntade på min klient. Framme vid altaret fick hon mottaga två symboler och sedan renades kroppen via vatten och en initiering ägde rum från Ärkeänglarna Uriel, Gabriel, Mikael och Rafael. Uriel var den ängel som skapade eldflamman och den brinnande ringen runt om våra kroppar.

För att du skall få en ”upplevelse” av det vi, jag och klienten, upplevde helt på distans av varandra – så har jag här lagt upp länkar till ljudfilerna.

Carinas upplevelse av den inre resan

Klientens upplevelse av den inre resan

Carinas feedback på klientens upplevelser (2 spår)

Vad kan då en spirituell inre resa gör för dig?

Den kan hjälpa dig om du har:

  • Har du kört fast i livet?
  • Har du blockeringar i kroppen, från tidigare liv, som hindrar dig idag?
  • Funderingar kring tidigare liv och vad som hände där, vem du var och vad din livsuppgift var/är?
  • Funderingar på vad som hände då och som kanske begränsade dig idag?
  • Vill du uppleva en inre resa bakåt eller framåt i tiden?
  • Vill du uppleva en fysisk inre resa, som känns fysiskt i kroppen
  • Vill du skapa (manifestera), förändra (släppa taget om) eller dra till dig (attrahera) något in i ditt liv?

Du som är intresserad utav att göra en spirituell inre resa, här kommer några recensioner från andra som gjort resan:

Anna  

Redan innan sessionens början började min kropp förbereda sig för resan. Kände hur jag helt plötsligt blev iskall, speciellt händerna. Därefter kände jag hur energierna började röra sig från svanskotan uppåt till hjässan. sen kände jag en tryck i pannan och ögonen, som någon öppnade upp min tredje ögat och blev klarare i huvudet. Sen kände jag en stark energi i min högra fot som stickningar och iskall känsla. Mot slutet av sessionen kände jag hur en tyngd lyftes bort från mitt hjärtchakra och började andas lätt. Hela jag blev så fridfull, lugn och avslappnad. Det som var mest intressant är att natten innan sessionen var jag på en fullmåneceremoni där vi hade en meditation. I meditationen träffade vi oss själva och vi skulle få en gåva eller symbol från vårt högre Jag. Jag kan tyvärr inte se något i mina meditationer förutom färger eller geometriska symboler så jag var lite besviken på att alla fick till sig något men inte jag. Jag hade tillit att jag skulle få besked på något annat sätt. Precis så var det när Carina skickade mig sina anteckningar blev så glad och grät av lycka. Under resans gång så möte jag upp mitt högre Jag där jag fick två symboler. Kan ni tänka er min lycka som Carina gav till mig, jag är otroligt tacksam och glad att jag följde mitt hjärta. Rekommenderar starkt att ni vågar testa. Allas resor är unika och individuella, man får det precis vad man behöver höra/veta just då.
Tusen tack Carina <3

Lasse  

Dom har stått och bankat på dörren länge nu. Vilka då, vilka är dom? Mitt spirituella team och alla dom som står vid min sida och bakom mig för att hjälpa mig i det arbete som jag nu äntligen har förstått att jag måste ta ansvar för.
Det har varit en förlösande process att öppna dörren och uppleva mötet med den kraft som hela tiden har funnits där.
När jag gjorde min spirituella resa med Carina upplevde jag otroligt mycket som jag först inte förstod hur dom hängde ihop. Jag fick ljudfilen från Carina och först blev jag ännu mer förvirrad. Sakta började mina upplevelser klarna i relation till Carinas information men vissa luckor fanns där fortfarande. Vi hade ett samtal dagen efter där jag beskrev vad jag upplevt och under detta samtal var det som att mina ögon öppnades på riktigt. Hela tiden hade allt jag behövt veta funnits där men jag hade försökt förstå på ett intellektuellt plan. Mitt intuitiva behövde bjudas in i samtalet för att jag skull kunna omfamna helheten. Jag är otroligt tacksam över det som Carina har bidragit med genom att guida mig på denna resan. Med öppna ögon ett öppet hjärta och en renare själ tar jag nu mina första steg som pånyttfödd.
Du som upplever att det är något som håller dig tillbaka och att du inte riktigt når den potential som du innerst inne känner att du har. Till dig vill jag säga; Ta kontakt med Carina och lita på att du kommer att få den hjälp du behöver. Var också beredd på att bli utmanad och omfamna utmaningen för det är här du kommer att växa in i den rollen som alltid har varit din.
Tack Carina!

Ulrika  

Under hela mitt liv har jag haft otroligt mycket känslor och tankar som kretsar runt det spirituella men av någon anledning har jag aldrig fått riktigt grepp om det. Rädsla och en del skepsis har hållt mig på behörigt avstånd så det var med hopp och tvekan jag gjorde denna resa tillsammans med Carina.
Jag har aldrig kunnat frammana bilder för mitt inre förr utan r jag blundar har det helt enkelt blivit svart men redan i början av vår session såg jag bilder. Olika bilder.. av en kvinna.. ett barn.. en kristall… olika vackra färger och jag hade svårt att tro det själv. När jag sen fick ljudfilen av Carina där hon berättade om sin upplevelse så var det så mycket som stämde. Dels med hur jag själv känner men också med bilderna jag själv såg. Även fysiska symptom som tryck, bubblande och beröring upplevde jag under resan. Kan varmt rekommendera en resa och då gärna med Carina som är en underbar människa. Tack från djupet av mitt hjärta.

Ronja  

Innan denna resa visste jag egentligen inte vad jag behövde. Jag visste bara att jordelivet är tufft för mig och att jag inte hör hemma här. Jag längtar hem. Och själva resan i sig var ingen trevlig upplevelse FÖR MIG. Men jag behövde släppa taget om den plats som jag kommer ifrån för att kunna leva jordelivet från ett annat perspektiv. Jag har och kommer alltid känna en typ av utanförskap och att jag inte hör hemma här, på jorden. Men min längtan hem var alldeles för stor. Den här resan hjälpte mig att släppa järngreppet om min ursprungsplats, min själs hemstad, min värme och där jag egentligen vill vara mest av allt. Hemma. Men nu är det lite lättare att acceptera och försöka leva här. Och bara att få bekräftat och bli sedd genom en annan individ är helt fantastiskt. Så tack Carina! Tack för att du såg mig och lättade min börda

Det finns fler recensioner att läsa här!

Jag hjälper dig på olika nivåer i livet, paralella universum, olika dimensioner och där du står idag. Du får möjligheten att skapa, manifestera och attrahera det du behöver här och nu, du får möjligheten att titta på tidigare liv, nuet och framtiden på en och samma gång.

Varmt välkommen

Carina Hammarsten

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.