fbpx

Höj din Qi genom träning på gymmet

Visste du att du medvetet kan öka din Qi i kroppen under tiden du tränar?

Harmoni får vi i kroppen då de fysiska-, mentala- och emotionella sidorna möts, i en fullständig balans och vi får ett fritt flöde i Sushumna, Ida och Pingala.

Längtar du efter att leva ditt liv utifrån dina egna förutsättningar, värderingar och dessutom full av energi? Har du fått diagnosen Fibromyalgi och vill göra en förändring i ditt liv?

Då kanske jag kan få möjligheten att berätta för dig hur du kan öka din Qi i kroppen och därmed även ditt välbefinnande, bara genom en sån enkel sak som att börja träna och dessutom ändra din kost. Jag hjälper dig, efter mina egna erfarenheter, att hitta din egen väg för en bättre hälsa.
Som Reiki healer balanserar jag min inre energi och ger mig själv ny kraft, ny vitalitet och ny energi så att jag kan genomföra de förändringar jag behöver i mitt liv för att jag skall känna mig hel. Jag utgår alltid från mitt högsta bästa och det som gynnar just mig i min individuella, unika hälsoprocess.

 

#spiritruellt.nuJag fick min diagnos 2005, svår, kronisk värk – Fibromyalgi. Sedan dess har jag haft det väldigt jobbigt med inflammationer i muskler och leder mellan varven och åt både värktabletter och smärtstillande och dessutom inflammationshämmande. Jag tröttnade på detta och började under 2011 att träna styrketräning och dessutom trappade jag ner min medicin. Visst hade jag träningsvärk i början men det försvann mer och mer, dessutom gick jag ner 12 smörpaket i rent fett på kroppen och jag började istället bygga muskler. Det var vändningen för mig och mitt liv, min kropp – min hälsa framför allt.

Sedan började jag att meditera regelbundet, jag ändrade min kost och numera (efter hela 6 års träning) har jag nu också slutat äta socker och detta har jag gjort i drygt 4 månaders tid.

Viktigast i allt detta är att du kan förändra ditt liv – det är bara att börja…….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.