fbpx

Hur gör du för att visa vem du är?

Det är viktigt att få fram ett tydligt budskap om vem man är och vad man brinner för

Under en ganska så lång tid har jag filat på och funderat över hur mina företagsbilder skall se ut, för att jag ska kunna vara så transparent som möjligt och verkligen nå ut till rätt kursdeltagare och klienter med det jag brinner för.

Det har varit dagar då jag tänkt att ett vanligt traditionellt fotografi egentligen skall kunna representera mig, men sedan har jag känt att det blir inte tillräckligt för att beskriva i bilder vad det är jag faktiskt arbetar med och brinner för och framför allt lägger min själ i att göra för de människor som vill göra resan med en personlig utveckling på djupet, så jag fick helt enkelt se mig om efter någon på Internet som kanske skulle kunna ”se” mig med samma ögon som jag själv och hjälpa mig att sätta ihop en bild som kan representera mig och hela mitt arbete.

Jag satte mig en eftermiddag och googlade på fotografer men det fanns ju hur många som helst och det blev svårt att välja.

Så får jag en ”hint” av Facebooks nyhetsflöde som fångade mitt intresse direkt. Där dök det upp en fotograf som gjorde fantastiska bilder och jag kände med en gång att ”är det någon fotograf som skulle kunna förstå och se mig med mina ögon så var det hon” och jag skickade genast iväg en förfrågan till henne. Och resultatet blev helt fantastiskt, jag vart supernöjd.

Så naturligtvis vill jag nu dela med mig av denna kvinna och hennes fantastiska arbete som bland annat fotograf, dels med mitt fotografi men också med andra fotografier som hon kan vara stolt över. Här kan du läsa lite mer om Anna Mendivil och hennes arbete som fotograf, yogini, make-up artist och digital artist:

”Anna har alltid varit en kreativ fri själ och en sökare. Genom livet har hennes kreativitet funnit olika uttryckssätt. Men det var först när hon fann fotograferingen som hennes konstnärssjäl hittade ”hem”. 

Idag så kombinerar hon arbetet som fotograf med att även arbeta med digital konst. Oftast använder hon sig av en mix av foto samt målade detaljer som hon sedan manipulerar digitalt när hon gör sina bilder. Hennes konst speglar väldigt mycket vem hon är och hur hon ser på livet: något magiskt där allting är möjligt. Men också en värld där hon vill belysa våra djupa undersrömmar – det som rör sig under ytan av vår fasad, och det mörker som ibland finns där. Genom att acceptera och belysa våra skuggsidor så ger vi också mer rum för det ljusa.

Förutom att skapa och sälja sin egna digitala art, så hjälper hon även kunder att ta fram en bild för något speciellt ändamål. Det kan vara alltifrån en kund som vill ha konst på sin vägg där hon är förvandlad till en ängel, eller en kund som vill att Anna skapar en unik bild som passar hennes företag. I vissa fall hjälper Anna även till med fotograferingen och i andra fall arbetar hon utifrån en redan existerande bild.

Bilder är också ett magiskt verktyg för att visa vem du är eller att berätta din historia!  När vi ser oss själva på riktigt, så händer det också något magiskt på insidan. Helt plötsligt så är det så självklart det som du kanske redan anade eller det som du kanske inte ens visste om.  Nu lyser det där i alla sin kraft: Den fantastiska varelse som är DU. Hon som inte längre vill förminska sig själv för att inte sticka ut eller sticka i någon annans ögon. Utan hon som i stället skriker ut från djupet av sin själ:  – Det här är jag!”

Anna MendivilAnnas skildring av mig, Carina, som bland annat spirituell terapeut/ mentor för mina spirituella inre resor och personliga energifrekvenser vart helt perfekt och jag är så tacksam för att min magkänsla hade rätt – hon ”såg” mig med samma ögon som jag själv gör och det var det som var det perfekta i allt detta.

Vill du också komma i kontakt med Anna för en eventuell fotografering eller fixa till ett fotografi som du redan har, eller om du vill kika på hennes arbeten, så hittar du dem via länkarna här nedanför:

 

https://www.shinephotography-byanna.com/

https://www.facebook.com/shinephotographybyanna

 

Carina Hammarsten

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.