fbpx

Transformation av energier det senaste två åren

Transformation

Under två år har jag gjort en helt otrolig resa inombords

Jag har under de senaste två åren varit med om väldigt starka transformationer i min fysiska kropp.
Under 2017, det året min far gick över så upplevde jag en enorm kundalini resning för förändrade hela mitt energisystem och jag upplevde också en helt otroligt stark närvaro inom trancemediumskapet, som fick min Psoriasis att reagera väldigt starkt. Det var en energi som jag inte riktigt vart redo för rent fysiskt, men som nu har hunnit acklimatisera sig i min fysiska kropp, som en naturlig energi frekvens som jag kan tillgå när jag behöver det.

Inom loppet av ca åtta månaders tid fick jag möjligheten att uppleva ännu en kundalini resning men denna gången enormt mycket starkare och jag trodde på fullaste allvar att jag skulle gå upp i atomer, explodera men istället blev jag enormt mycket starkare i min egen energi och dessutom så visade provresultat (på akuten för att jag sökte läkare) att jag hade provsvar som visade på en elitidrottares nivå. Jag fick rådet att vila mig några dagar och att jag sedan skulle kunna återgå till vardagen som vanligt. Här kan du se en video som förklarar klockrent det som jag upplevde under mina tre kundalini resningar.

Efter dessa två upplevelser har det sedan parallellt öppnat upp helt nya dörrar för mig, rent fysiskt men också emotionellt och mentalt.
Mina spirituella inre resor är mycket tydligare, starkare i sina energier, synkroniceringen är helt otrolig och mina klienter och kursdeltagare upplever samma saker som jag själv, trots att vi sitter på distans och ibland också flera mil emellan varandra. Vi talar inte ens i telefonen utan kopplar upp mot varandra energimässigt och i tanken, visionen och i visualiseringen och sedan tar den spirituella inre resan full fart.

Allteftersom tiden har gått, så har mina inre resor avancerat och det har nu även blivit personliga energi frekvenser som vi har kunnat jobba med och som har hjälpt flertalet klienter och kursdeltagare att finna sin egen personliga energifrekvens och utifrån den manifestera och skapa sina liv enligt önskemål, visioner och drömmar.

Så för drygt fem veckor sedan nu så satt jag och sambon och kikade på film på tv.
När vi är i mitten av filmen så tänder skådespelaren i filmen en ciggarett och med ens så kan jag känna doften av denna ciggarett så tydligt och klart som om han skulle ha stått i vårt vardagsrum och tänt ciggaretten. Och jag tänkte inte så mycket mer på detta efter filmen och veckorna gick. Jag hade flera tydliga klardrömmar, jag kunde återberätta alla drömmar för familjen hemma och de fascinerades av att jag var så detaljerad när jag beskrev vad jag gjort eller varit med om. Så kom då ytterligare en kväll när vi hade hyrt en film och mitt i filmen så tänder en av skådespelarna en ciggarett och med ens så säger jag till sambon den här ciggarettröken var ännu tydligare precis som om han skulle suttit bredvid mig i soffan och tänt ciggaretten. Detta var en helt fascinerande upplevelse för den blev så påtaglig ännu en gång.

Dagarna senare satt jag och skulle göra min första spirituella inre resa för detta nya decenniet 2020 och upplever då en ännu klarare bild av klientens (på distans) upplevelser och kan tydligt beskriva samma känsla, upplevelse och vision som hon haft och jag blir så otroligt tacksam, för det bevisar för mig att jag verkligen gör detta rent fysiskt, mentalt, emotionellt och själsligt. Jag är ödmjuk inför att klienten verkligen kunde känna samma tydliga känsla i sitt ansikte som jag själv gjorde och jag är otroligt tacksam för att jag får möjligheten att göra detta för mina klienter, vänner och bekanta.

Jag har alltid gått min egen väg och har alltid haft mina guider och Änglar med mig som visat mig vägen. Jag har aldrig känt behovet av att söka bekräftelse hos någon annan som skall godkänna det jag kan, någon som skall tycka och tänka något om det jag gör, om min min kunskap, om min min erfarenhet och min inre visdom – jag kommer aldrig att behöva någon sådan bekräftelse från någon annan. Jag vet vem jag är och det räcker för mig.

 

Carina Hammarsten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.