fbpx

Visdom och stöttning kommer i nattens drömmar

#spirituellt

Inatt vaknade jag till av ett högt ”ljud” i huset och när jag sträckte mig efter mobilen för att kika på vad klockan var, så visade den på exakt 03.00

Plötsligt hörde jag röster, mansröster i rummet och rummet vart helt mörkt men jag kunde ändå urskilja hur rummet såg ut och det såg inte ut som det sovrummet jag ligger i idag. Rummet var lika stort men på min höger sida stod min yngsta son och tog på sig kläderna mitt i natten och mörkret. Jag frågade honom:

–  hör du rösterna som pratar? Det är minst tre stycken här inne men vart är de, ser du dem?

Min son svarade att han hörde inga röster och var tvungen att skynda sig på, han var nämligen sen.

Jag såg mig om i rummet, ifrån sängen där jag låg, men kunde inte se någon alls. Jag hörde tydligt hur de pratade och de pratade om mig, de pratade om mina mål i livet och mitt ”kall” som jag haft sedan jag föddes. Jag kunde tydligt höra hur de talade om att ge mig styrka, mod, kraft och dessutom ge mig healing jag behövde – eftersom jag på senaste tiden slarvat med detta och därmed nu gått och blivit förkyld.

Känslan var lite surrealistisk, men samtidigt som att jag verkligen kunde ta på den och sedan jag öppnat upp min andliga hörsel igen, så verkar det som att många är ivriga att få göra sig hörda.

Carina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.