fbpx

Ibland får man bara följa ”flödet” helt enkelt – även om det innebär förändring

Jag har alltid följt flödet, men för den skull har jag aldrig avvisat min ”magkänsla”.

Att lyssna på magkänslan är A – O i livet, iallafall i mitt liv och det är den som har tagit mig dit där jag står idag och som dessutom gett mig möjligheten att skaffa mig all den erfarenhet och kunskap som jag besitter idag. Både energimässigt och kunskapsmässigt, vilket har fört mig vidare genom en transformativ spiral som har format mig till den kvinna som jag är idag.

För mig så har förändring aldrig varit något skrämmande, tvärtom så har det fått mig att se flera nya vägar, nya projekt, nya förmågor och helt nya nivåer av personlig utveckling – som är en av de viktigaste byggstenarna i mitt liv. För mig betyder personlig utveckling enormt mycket men framför allt att jag får möjligheten att ödmjukt tillhandahålla mina nära, kära, vänner, bekanta, klienter och kursdeltagare de verktyg som de behöver för att skapa sin egen väg, följa sin egen vision och att komma vidare genom kreativitet, styrka, inre potential och en fantastisk självkänsla och hopp om en ljusare framtid efter en pandemi som den vi har genomlevt detta året.

Jag kommer med stor sannolikhet att se tillbaka på det här året som det år då jag gick igenom de tre största transformationerna ever, både genom chakrasystemet, den eteriska kroppen, den fysiska kroppen och ”intuitionsmässigt”. Det jag ser, känner, upplever, tolkar idag är betydligt starkare än det var för bara fem år sedan och jag ser människan på ett helt nytt sätt idag.

spirituellt

 

2 tankar om “Ibland får man bara följa ”flödet” helt enkelt – även om det innebär förändring

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.