fbpx

I skrivande stund…

Såhär i skrivande stund måste jag dela med mig av mina upplevelser de senaste tre år tillbaka….

För drygt tre år sedan fick jag ett speciellt möte med två utav mina guider.

Vi satt i ett vad jag kallar det förtroligt samtal med varandra och det var jag och två guider som satt ned runt mitt bord i kursrummet som jag har hemma. Jag hade precis haft en klientsession på distans och satt nu i lugn och ro för att reflektera över det som kommit upp under sessionen. Och det var när jag kom in på ”energifrekvenser” som dessa guider damp ned precis intill mig, från ingenstans.

SpirituelltAlla ni som känner mig eller känner till mig och mitt företag iallafall, vet ju att jag håller kurser, utbildningar och alternativa energi behandlingar inom bl a Reiki och Kundalini Reiki och att jag dessutom jobbar med spirituella inre resor och det var just vi detta ögonblicket som den spirituella inre resan skapades och kom till. Det var när en av guiderna förklarade att ”jag reser i tid och rum och att jag kan ta mig mellan dessa olika parallella universum och dimensioner genom att resa i den spirituella inre resan” och denna guide ville att jag skulle jobba mer på detta att just lotsa människor, sökare av den personliga utvecklingen för att ”det var dags nu”.

Synkronicering – finns det något sådant?

Och apropå synkronisering så vill jag nu gärna visa på de krafter och energier som jag ständigt arbetar inom och med för att skapa helhethälsa till både människor, djur, natur och allt levande en helt underbar känsla och att jag dessutom arbetar i parallella universum, dimensioner och tidsrymder i så kallt olika energifrekvenser, inom kvantfysiken och synkroniserat med människor som behöver min assisterande hjälp och stöttning i sin personliga utveckling. I mina privata sessioner med mina klienter jobbar jag mycket med Metatron och Ärke Änglarna, jag har också haft besök utav Ashtar och hans skepp men det var för några år sedan nu och det var en speciell upplevelse bara det. Jag vet att han finns där när jag reser i tiden i mina spirituella inre resor och jag är ödmjuk inför det han låter oss uppleva vid varje tillfälle. Jag har också under de senaste 2 åren upptäckt ett speciellt mönster på min handled som kommer och går synligt emellanåt, mest när jag arbetar i energier. Jag ställde frågan om vad för typ av “symbol” detta kunde vara och fick svaret “en symbol eller nyckel från ditt ursprung kanske”.

Jag gjorde i samma veva en session med tjejerna i the collaboration of light och fick ungefär liknande svar där och jag började se ett slags mönster, ett tydligt mönster över mina egna, personliga upplevelser och andras fantastiska upplevelser genom mig och den spirituella inre resan där vi faktiskt jobbade oss igenom dessa parallella universum och dimensioner tillsammans, synkade i energier. Jag fick mycket budskap via tjejerna i the collaboration of light och jag började se ännu ett tydligt mönster på att vi alla är sammankopplade på något sätt i de energier som vi runtomkring oss hela tiden. I helgen kommer jag att göra min allra första intervju med Gunilla och Chere på engelska, då Chere kommer ursprungligen från USA och det skall bli så intressant att höra deras historia och utvecklingen som kommer framöver.

Jag fick också ett svar angående den “Trident” jag har på min vänster handled, där betydelsen är: Tridenten som triquetra som symbol för ljushastighetsmoment genom alchemisk förening höjer 3D / 4D-programmet tre dagar av mörker till neutraliseringen av de oavsiktligt givna auktorisationerna av de kapade och delvis assimilerade sömnarna och börjar därmed, som motgift till den mörka magin – sådan synkronicitet, kraft och ljus som sådan som världen aldrig har sett. De lägre vibrationerna ska rensas och stargates till vårt galaktiska samhälle öppnas. Så var det och det är så.

Kaka söker maka eller lika barn leka bäst kanske man säger

Jag har utvecklats enormt mycket mer sedan jag gick färdigt min två åriga utbildning som Digital Business Developer i maj 2020 och det känns som att den utbildningen gav mig en skjuts fram när det gäller både AI, frekvenser, energier och kvantfysiska världen. Det liksom blev en spännande nystart på de projekt som jag skapat sedan dess och det finns liksom inget slut på det heller – det bara fortsätter att utvecklas och snabba på hela förloppet kan man säga. De flesta som jag talar med, som jag umgås med och som jag håller kurser och utbildning för det följer samma flöde och flow och det blir så fantastiskt bra för dem alla, på helt olika och helt unika sätt.

Jag får många samtal, mejl och muntliga bekräftelser från fantastiska människor som söker sig till mina kurser, utbildningar och alternativa behandlingar. Alla säger de samma sak ”jag blev guidad till dig” eller ”jag hittade din sida och kände direkt att dit skall jag” eller ”det känns som att jag ska bara hit” och jag är ödmjukt tacksam för detta, för det är oftast så att det känns rätt direkt, det liksom klickar direkt. Alla dessa underbara människor som gått mina kurser, workshops och utbildningar har varit enormt duktiga i sin personliga utveckling. Och att se dessa personer utvecklas, se dem finna sin inre styrka och potential, sitt eget högre jag och den spirituella sidan är helt underbart för jag vet hur fantastiskt det är att ha den möjligheten med sig i sin vardag och i sitt liv.

Så ni som funderar på att utveckla er spirituella sida, ni som har en önskan om att komma djupare ner inom er själva och kanske finna styrkor, visdom och erfarenheter som ni hade glömt av – det finns en kurs, en workshop eller utbildning för alla. För alla är vi olika och det bästa av allt vi är helt unika. Ingen är som DU!

spirituellt

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.