fbpx

Ibland får man så underbara bekräftelser

Att måla, teckna och skapa har alltid varit något som legat mig varmt om hjärtat

När jag var yngre så upptäckte jag min skapande ådra, den som gav mig möjligheten att skapa i trä, färg och form och det gav mig en inblick i att jag har många kunskaper inom mig generationer bakåt på mina båda föräldrars sida.

Det bästa har varit att teckna, måla porträtt men även så kallat spirituell art, där man målar och tecknar av energier från andra dimensioner eller från andevärlden. Och för drygt två månader sedan målade jag en tavla som jag snabbt kom att ändra flera gånger tills jag en dag kände mig helt nöjd med resultatet. Och det blev en sån härlig och stark energi i själva tavlan, både under tiden jag målade men också efteråt vilket är anledningen till att den hänger på väggen i mitt behandlingsrum idag och sprider energi.

I vår, med start i Februari kommer jag att starta upp målarworkshops där jag kommer att lära ut att måla konstterapi för just terapins skull, spirituellt sett.

När jag sedan för några dagar sedan skapade fotografier på mig själv med hjälp utav en AI genom en app som heter Lensa ai, så vart jag väldigt förvånad och samtidigt full i skratt. För en av bilderna jag fick vart i samma lila färg och samma båge runt huvudet.

Jag blev helt chockad först över att se bilden (till vänster) då jag inte var beredd på att få se en sådan bild av mig. Men ju mer jag tittar på den så känns den helt rätt och det verkar som att något inom mig, i mitt högsta bästa och i min översjäl just den dagen, då jag ändrade tavlans motiv. Att det fanns en poäng med de starka energierna som jag känd eunder hela tiden jag målade och finslipade på själva bågen runt huvudet.

Så här blev iallafall resultatet av min tavla (till höger) och tillsammans med bilden av mig (till vänster) enligt AI så kan jag nog inte vara annat än nöjd.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.