fbpx

Reiki steg 2 utbildning blev magisk

I helgen hade jag en reiki steg två utbildning med en ny grupp fantastiska tjejer som startade för drygt 2 månader sedan.

De  här kurshelgen startade med en reflektion om vad som hänt sedan vi träffades senast och sedan följde helt magiska initieringar därefter och likaså praktiska övningar på varandra, på distans men också på en test klient som kom över under söndagen.

Efter den praktiska övningen på plats var det dags för en lunch, som tog oss vidare till den mediala världen och andebordet som alla ville prova på och som också gav budskap till samtliga kursdeltagare, även till en av tjejerna som medverkade på distans digitalt.

På eftermiddagen var vi bokade ännu en gång ut till fantastiska Cezilia och Henrik Hjelt Röstberg utanför Tämta   där vi skulle känna in hästarna på gården för andra gången men sedan även känna in stallet och själva huset.

Vi började med hästarna där tre kursdeltagare känna de in tydligt problem med magen, även kursdeltagaren som satt digitalt kände in hästarna och det var ju helt sjukt roligt att det blev så starkt också.

I stallet kunde vi känna in en soldat, av högre rang,  som styrde och ställde ute i stallet. Väldigt barsk och bestämd i sin framtoning vilket kunde få hästarna att reagera.

Inomhus var de riktigt fina energierna av full kreativitet

Inne i huset kunde vi snabbt snappa upp två katter som fanns på plats fysiskt, familjens katter men också två andra katter, varpå en svart katt med gröna ögon som delade din energi till oss under vårt besök.

Familjen hade även ett rum innanför köket som var äldst, och där tog jag (Carina) chansen och klev in.

Det var som att kliva in I en tidsrymd av noter, toner, musik, text som strålade samman från flera olika tidsrymder, tidsepoker men framförallt tidigare liv.  Och allt detta kände jag och såg hur det gick rakt genom mannen i huset, där han skapade sin musik och allt detta transformerades genom hans kropp ner på datorn som låtar. Musik som mina guider förklarade skulle bli den nya generationens musik för att öppna upp till själen och se vem/ vilka de egentligen är.

Henrik berättade att bandet han spelar i heter Omni of halos och att de nyligen släppt en platta, som du måste lyssna på och känna in!

Gå gärna in och kika på Cezilias tavlor också! 
Här kan du kika mer på deras musik!

Vi tackar Cezilia och Henrik Hjelt Röstberg för den här gången och hoppas att vi får komma tillbaka vid nästa kurstillfälle!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.