fbpx

Initieringar kan vara helt fantastiska!

Den här dagen har jag fått en beställning på en ”andlig initiering” av en kvinna som på distans skall genomgå tre fantastiska initieringar, för sin andliga utveckling.

Jag ser framför mig en bild av en indiankvinna. En kvinna med skrynkligt ansikte, mycket rynkor men ett par alldeles ljusblå ögon, som glittrar. Ansiktet är åldrat som på en 78 – 80 åring och hon har ljust grått hår uppsatt i en fläta, lång på ryggen. Det sitter en fjäril på hennes hand som hon håller upp och den är lika blå som hennes ögon, den vill inte lämna hennes hand, den sitter där tryggt och lugn. Och runt om kvinnan flyger fler fjärilar i olika färger och bakom dem en solnedgång, med vackra berg i sandfärg och rött och ett lugn sprider sig i luften.

2306848552_02f6dcb3af_z

Kvinnan vill att du förstår att ”med förändring kommer din egen visdom fram” och om du öppnar upp din själ så kommer du att minnas. Hon säger att ”du besitter visdom som behövs i världen just nu” så öppna upp din själ och välkomna den förändring som sker.

Kvinnan som beställt den andliga initieringen upplever:

Tryck över tredje ögat. Jättevarmt. Och ont i armarna Lite pirr emellanåt i vissa chakran

 

 


Fem dagar efter initieringen

Kvinnan skriver 2016 – 11 – 13

Måste skriva av mej lite. De senaste dagarna har jag känt mej väldigt glad. Allting går att lösa. Jag skrattar för mej själv när problemen hopas. Skakar av mej o går vidare med ett leende. Känns så skönt att leva . Mediterade nyss o det var skruvat. Hamnade på prärien. Fullmånen lyste o allt var mörkt runt mej. Det kom massor av vargar men de var vänliga o följde mej på vägen. Kom fram till en eld och där förvandlades jag till en indiankvinna. Vargarna o jag började yla mot månen ?Helt plötsligt kom ett vitgult ljus ovanifrån o gick rakt igenom mej samtidigt som ett kritvitt ljus kom från underjorden. Jag skickade vidare ljuset till hela världen och universum. Allt stod i brand även jag. Sen kom indiankvinnan du berättade om. Hon öppnade sin hand och gav mej den blå fjärilen som gåva. Hon sa till mej att jag är en krigare och att jag ska ut o hjälpa världen. Hon band även ett klarblått band kring min panna. Sen var jag tillbaks ylandes mot månen igen med mina vargar. Jag gick tillbaks men dörren jag skulle gå ut genom igen vägrade att öppna sej. Jag hittade en annan dörr och gick in. Där var kolsvart och massa insekter kröp över mina fötter. En orm ringlade sej runt mej o precis när den skulle hugga mej tog jag fram ljuset inom mej o sprängde bort allt farligt även ormen som fanns i rummet. Kollade runt men rummet var tomt. då jag gick ut igen och tillbaks till den rätta dörren som nu stod vidöppen. Sen kom jag tillbaka. Har jag bra fantasi eller kan det här vara nåt annat? Varje dag jag mediterar så är jag under fullmånen på olika ödelagda platser. Tror du att det här är nåt positivt eller negativt. Fullmåne, natt o ödslighet är alltid med när jag mediterar. Kram

Mitt svar till kvinnan blir:

OJ, oj oj – jag visste det vännen! Detta med andliga initieringen och det tidigare livet jag fick upp och som du själv inte såg/ upplevde – det kom nu, i den här meditationen. Jag e så glad för din skull, om du visste vilka rysningar jag får av bekräftelse av att läsa detta ifrån idag ❤ Underbart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.